Klik Yer!! Mekasih...

Friday, November 14, 2014

CCPA's Birthday Celebration 2014

Hari tu kat ofis ada buat sambutan hari lahir untuk staff CCPA yang tertangguh bulan2 lepas..Senang buat sekali..Kalau tak dibuat mau ada yang tuntut sampai ke lubang cacing sebab bulan Januari sampai Mei dah buat..Takkan bulan2 lepas tu tak buatkan.. so bagi peluang kawan2 dari bulan June sampai Disember nak tiup lilin pulak..behehehe

Walaupon simple potong kek dan makan itu pon dah cukup untuk bagi kami happy.. Kadang tu bukan nak makan sangat pon nak seronok2 je, takkan nak mengadap PC 8 jam kan nak jugak aktiviti merapatkan hubungan sesama kakitangan dibuat..gitewww..

Kek dari Secret Recipe.. Ni jer sempat beli nak tempah kek cantik2 tak sempat sebab plan 3 hari jer nak buat ni semua.. Tak leh plan awal2 takut bos takde staff cuti..Buat last minit jugak yang menjadi..


Ni adalah kali pertama sambut hari lahir paling ramai selalu setiap bulan mesti sambut.. Biaser la dah masuk tengah2 tahun kerja makin banyak dah tak sempat nak plan buat ni semua..


Nasi Lemak Meletops kata ko..hahaha Memang meletop pon!


Lemang di Pagi Syawal.. tengok pulut kuning tu, alooo tak sempat rasa dah licin..


Bihun sup meleleh.. Memang meleleh pon makan.. Meleleh air hingus..hahahaha


Mee Bandung Muar pon sama tak sempat makan sebab kenyang makan nasi lemak ngan bihun sup..

Kali pertama sambut hari lahir paling ramai, dalam sejarah CCPA..

Bulan Jun..

Bulan Julai..

Bulan Ogos..

Saya bulan September..mehehe..

Bulan Oktober..

Bulan November..

Bulan Disember..Alolo Shirley sorang jer tiup lilin, sian takde geng..


CCPA's Birthday Celebration 2014



Huru hara masing2..hahaha Ni la dia realiti kehidupan CCPA yang sebenar..

Masa ni En. Halem tengah bagi ucapan untuk semua.. Sepatah dua patah jer En.Halem ucap.. "Selamat Hari Lahir"... Lol tu jer En. Halem. hahaha Pastu ramai2 gelak sbb dengar En. Halem ucap macam tu jer selalu panjang lebor..

Apa yang kelakar tah masa ni..beria-ia Kak Sal gelak..

Martin kena panggil depan.. ingat nak suruh apa, rupanya ada sumbangan untuk dia sempena kelahiran anak dia yang ke-2. .

Sumbangan ikhlas dari CCPA aka Corporate Communication Public Affairs..

Tahniah Martin dapat baby girl.. Dapat duit tu jangan lupe beli susu anak ok..hahahaa Oh pampers sekali.. =P

Alhamdulillah selesai sudah sambutan hari lahir CCPA.. Yeeaaa makan time...Amboii dengar makan semua melompat2..hahaha

Tu dia masing2 dah tak pandang kiri kanan dapat makanan..

Shahrul & Zaid..

Kak Yana dan Tuan Belog..hehehe

Meor & Victor.. Orang kuat Multimedia ni.. Meor mengantuk eh.. pas makan tido ek.. hahaha

Last sekali, Terima kasih semua yang menjayakan majlis hari lahir CCPA.. ^_^

piece : kathyjem

4 comments:

Chekgu Azrine said...

Meriahnya

Hafiz Hafizol said...

macam rumah terbuka hari raya la pulak kak.. hahahaha..

MegaImaginasi said...

makanan tu meriah betul.

FadlinaMokhtar said...

Best la asik makan2 jer.

FAD