Klik Yer!! Mekasih...

Monday, November 17, 2014

Makan Besar!

Punyer lama nak celebrate baru la ni ada kesempatan nak meraikan kemenangan futsal bulan September hari tu.. Bukan Juara pon dapat tempat ke 3 masa lawan futsal Media vs SYABAS hari tu.. Dapat la rm500 buat makan sikit2.. 200 tu dapat masa perlawanan Futsal PEKA SYABAS..

Akhirnya, dapat jugak berkumpul ramai2 nak tunggu sorang2 free alamatnya memang kesudah la tak celebrate nyee..hahahaa. Ni pon tak semua join.. Kalau semua ada lagi meriah.. Hari tu lawan futsal kitaorang hantar 2 team sebab tu nampak ramai..

Ni pon dorang dah bising2 sebab aku, Nora ngan Aishah lambat.. Dorang yang jauh2 pon boleh sampai awal, siap kena perli dalam wassapp.. Orang HQ kena pindah Plaza Perangsang ek..hahaha Padahal dari Wisma Goshen ke Bangsar South jalan kaki 10 minit pon boleh sampai..muahaha

Aishah, Sky dan Mek..

Nad, Nora dan Kak Yaz..

Haa apa lagi oder jangan tak oder.. masing2 pening nak oder apa last2 ambik set for 8-10 pax..

Mek sorang tak pandang kamera..pening katanya..hahaha padahal malu.. Malu sebab dia kata kiteorang semua gorjes dia sorang jer tak gorjes..Mek sejak bila ko terasa tak gorjes ni..hahaha >_<


Liza dan Yuzi.. Sayang Liza tak stay sampai abis sebab kena ambik anak kat Taska.. Dia tapau jer..

Sabor-sabor kejap lagi makanan korang sampai yer..hahaha


Ni set yang kitaorang ambik untuk 8-10 pax..


Grilled Tahi Herb Chicken with papaya salad..

Stir fried chicken with hot basil leaves..


Tom Yum Prawn soup..


Kangkung belacan..


Green Curry Beef.. yang ni sangat sedap weiii!



Deep fried fish with trio sauces..



Semua oder Ribena Sprite with laici..

Aishah sorang jer ode Air pandan..sekali tak abis sebab tak sedap.. hahaha Tula sape suruh oder air  tak sedap ni orang dah cakap kannn.. Eh tapi abis jugak die minum walaupon terkulat-kulat nak menghabiskannya..


Bersama Dayah..

Sesi agihan kepada anak2..kekeke

Eleh Mek menyorok pulak..

Saya, Aishah dan Sky.. Sky pon sama balik awal ada hal katanya..huh! Tak sempat nak bergambar dengan ko Sky memanjang ada hal..hahaha.. Pastu jeles tengok gambar kiteorang ambik ramai2 waktu nak balik tu..

Licin..

Handphone kena kuarantin selama 10 minit kalau tak masing2 sibuk dengan handphone..

Tengok siapa yang bertahan paling lama utk tidak pengang phone.. Siapa ambik phone kena denda.. Patut kena buat macam ni dengan Manjer's setiap kali jumpe..Takdela mata dok melilau tengok phone jer kan..

Baru la best dapat berborak kalau tak pas makan, tangan masing2 zass zuu zazzz dengan handphone..

Sebelum pulang dessert dulu.. Madagascar Brownie + Gula Melaka ice cream..

The Passion..

Deseert cenonet kongsi ramai memang heaven!  

Sorang satu sudu cukup! hahaha

Kira2 berapa kena bayar ni..

Tu diaaa.. Nasib free...sendiri bayar masing2 ler kena bahagi tolak darab sorang berapa..hahaha

Boleh tahan decoration restaurant ni..cantik!

Terus jadi kanak2 riang..hahaha

Siapa nak buat party sesuai buat kat Mango Chili Thai Cafe ni.. Terletak di Nexus, Bangsar South..

28 November ni ada la perlawanan futsal lagiiii.. Doa harap2 boleh menang.. Tak dapat Juara pon takper  dapat nombor 3 pon jadi la..hehehe

piece : kathyjem

6 comments:

Lynn Hamzah said...

wow...happening...seronok celebrate macam nie kan...anyway tahniah...

kathy jem said...

Thank you Lynn Hamzah..hehehe

Allene said...

bestnya cafe gini...

Ein lanabulu said...

tudia aih...sakan..pandai adjust no x lebih 5ratus..huhu

Azcona Nur Azleah LMF said...

Bestnya handphone kena kuarantin. Hihihi...

Salam perkenalan sis Kathy. Saja singgah sebab iklan nuffnang. Hihihi ;)

EzanIdris said...

sedapnyeee nampak hehe.