Klik Yer!! Mekasih...

Thursday, August 6, 2015

Baju Yang Sedih!

Minggu ni minggu paling huru hara di office..last week lagi busy giler hooii oh hoiii..hari ni baru boleh tarif nafas slow2 kalau tak, tak sempat nak tarik nafas kerja bertalu-talu datang..setiap hari balik lambat..semua ni angkara event next week la..event apa?? event raya SYABAS la..tiap kali event besar tiap kali tu la huru hara kat office ni..pengsannnn -_________-

Ni korek hidung ke apa ni??? hahaha muka tak cukup rehat weii..pinjam bantal sattt..

Luch tadi sempat ambik baju kat tailor..ingat dah siap oter..rupenya tak oter apa lagi..kembang kempis kembang kempis tahan marah kat tailor tu..siap cepat tau..i nak pakai malam ni..cehh padahal next week nak pakai...hehehe..yerla kalau kalau aku kata next week lagi lambat la dia buat..

Sementara menunggu baju oter mari la makan dulu..tah ok tah idak la baju aku tu..berdoa je la..sob sob..dari semalam dok teringin nak makan kat kedai Ayam Penyet, Sunway..Selesai makan terus pergi kedai oter tengok baju siap ke tak..

Ko mampu dalam bilik persalinan ada pemadam api..hahaha..

Tu la cheq kathy hang pi beli size xs kenapaq?.....dah tau hang pakai size s pi ambik size xs pasai apa..padan muka tak muat..dulu pernah beli kat Zalora size s besar nak mampos sampai banyak nak kena oter..so kali ni ambik la size xs dengan perasantan size badan ko macam America Next Top Model..rasakan tak muat..nak return balik macam sayang, nak jual pon sayang jugak sebab suka design baju ni dan corak dia yang lip lap lip lap..kata tema raya SYABAS warna-warni..baju pon kena la meriah sikit..behehehe..

Oter kiri kanan pon masih tak muat lagi..bayangkan dari size kecik ko nak besarkan..memang tenkiu very much la kan nak fit kat badan ko.. T_T Dah la first time pakai baju ala2 nak lalu depan red carpet sambil lambai2 kat peminta gitewww dah tak muatttt..sob sobbbbbb.....

Dah la malas nak cerita panjang lebor pasal baju ni..petang karang ambik kat tailor pakai jer la janji boleh zip..huh!

piece : kathyjem

5 comments:

PeRdU cINta said...

Insha Allah boleh tu..yakin...yakin..

Seri Nian said...

kalo ketat, rasa mcm x selesa kan. akan dtg besarkan sikit kan. tgk skrg semua suka longgar2. sy pun baru suka.


nice sgt baju awak tu.

FadMN said...

dah siap ke alter baju tu kathy.tapi,awak kan slim jer.mesti boleh muat punya tu.
FAD

Amanda Suria said...

uik...xs x muat? badan kita sama je lebih kurang you....

Cik Puan Rann said...

Cantik je baju tu...