Klik Yer!! Mekasih...

Friday, August 14, 2015

Jumpa Kedai Desserts Sedap kat Curve!

Lamanya tak berdatin dengan suami..Balik kerja terus pergi The Curve..selalu tengok movie kat Citta Mall..kali ni kiteorang tengok di The Curve pulak..sebab rasan macam dah lama tak tengok movie berdua kat Curve..Kalau tak dulu itu la tempat datin tengok movie..hehehe

Hujan pulak petang tu lentok2 kepala sat sementara menunggu jem..hehehe Kalau ada Raiisah tak dapat la nak gedik2 macam ni..awal2 dia dah menyelet tengah2 tu..

Kiteorang try makan ada satu kedai baru kat Curve..Nama kedai makan ni Farmers Street..Boleh tahan makanan kat sini semua memenuhi tekak kiteorang..semua pon nak oder..

Desserts dia pon semua menarik..

Kedai baru jadi tak ramai orang sangat..

Sementar menunggu makanan sampai..

Aku oder Apple + Peach Green tea..Affan oder orange juice..

Banyak2 menu nasi lemak yang Affan pilih..dia kata teringin nak makan nasi lemak..dah lama tak makan nasi lemak..yolaa tu dah lama tak makan..lagi pon banyak makanan tak available, semua coming soon..

Tak nak makan nasi..aku oder Claypot Loh Shi Fun..sedap suka masakan macam ni..sesuai untuk orang diet..

Deserts pulak kiteorang ambik semua berasaskan mango..ni nama die Mango Rolls..RM10.00

Luar yang putih tu, puding coconut dalam buah mango..sedap tak manis sangat..wajib try ni sedap!

Affan oder Snow Mountain Pomele & Sagor in Mango Swee RM9.00...kombinasi makanan yang sangat sedap dan menarik..eh semua la sedap makanan kat sini..harga dia ok tak mahal sangat..

Senang sangat nak cari Farmers Street ni betul2 sederet dengan Din N Dip and Warong Leko..

piece : kathyjem

7 comments:

PeRdU cINta said...

Telan air liur kita...

mama tisya said...

mango roll tu skali tgk mcm telur separuh masak versi roll hehe..nmpk yummy dessertnye

Hafiz Hafizol said...

dap nampok sweet mango... =.=

muhammad zarin said...

Telan air liur tengok makanan nie..mesti cuba nanti nie...

ComelComot said...

claypot tu layan

sue mohamed said...

wahhh.. nampak menyelerakan :)

sakura 8554 said...

hm...leleh la tgk mango time sejuk ni..