Klik Yer!! Mekasih...

Friday, October 2, 2015

2 Oktober Genap Mekcha 3 tahun!

Hari ni genap Raiisah 3 tahun..Semoga membesar dengan sihat anak mummy..belek2 gambar lama dia, alahaiiii homeinya ia masa baby..rindu Raiisah masa baby, rindu nak bau tangan masham dia, rindu nak tengok Raiisah merangkak-rangkak, panjat sana sini..why cepat sangat membesar ni Raiisahhhhh?? Eh 3 tahun cakap pon tak pandai lagi ni macam mana..huhuhu

Tahun ni takda hadiah, mummy ngan daddy bagi cium kasih sayang jer..hahaha Ada la hadiah jangan risau chayanggg tunggu mummy kumpul duit okey..hehehe..tak fikir lagi nak bagi hadiah apa kat Raiisah..tahun depan nak masuk tadika dah dia..banyak nak guna duit ni..Tadika pon tak survey lagi nak hantar dia kat mana?? ermmm..pening jugak ni..nak hantar area rumah mak Sg. Buloh or nak hantar area rumah kiteorang..kalau hantar area rumah kitaorang memang kena ambik daycare..Kalau boleh nak ambik yang ada islamic + english..

Selamat Hari Jadi Raiisah Awfiyah bt Affan aka Mekcha..Semoga menjadi anak solehah, anak berjaya di dunia dan di akhirat..Mummy ngan Daddy sayang sayang sayang Raiisah..Love u my sweetheart!

Malam karang kita tiup and potong kek yer sayang! ;)

piece : kathyjem

18 comments:

PeRdU cINta said...

Happy birthday dear Raiisah Awfiyah..moga menjadi wanita muslimah solehah dewasa kelak ye sayang..

kathy jem said...

PeRdU cINta : Aminnn...mekasih auntie.. ;)

YB Shehan said...

Happy Birthday. Stailo cam mak dia jugak..

Nabihah Arrose said...

Comelnya raiisah :-)

mshazadoes said...

happy besday sayang mek ecah, kenal awk dari dlm pewot mummy lagik..tup2 dah nak sekolah tahun depan..hiihihi -_+

Shafura Rahman said...

happy birthday raiisah yang sweeet sgt cam gula2!!smoga jadi anak yang solehah,hormat mummy daddy,belajar pandai2 ye sayang nak masuk skool da!

miss eimanhikmah said...

comey mekchaaaaa...happy besday yg ke 3 thn!

kathy jem said...

YB Shehan : hehehe..Thank you Auntie.. ^_^

kathy jem said...

mshazadoes : kan nak school dah dia..cpt nau masa berlalu.. huhu T_T

kathy jem said...

Shafura Rahman : tak nak sweet mcm gula2, nanti kena gigit ngn semut..hehehe apa2 pon thank you atas ucapan paling sweet itu.. ^_^

kathy jem said...

miss eimanhikmah : Thank youuuuuuu so muchhhh... =)

LZ - The Blog Owner said...

Happy birthday Raiisah aka Mekcha.. Be a good girl, solehah, smart girl and comel selalu.. Aunty suka tgk Raiisah bergaya.. ;-)

Pretty Sweets said...

Hppy bday Raiisah comel.. geram tgk pics dia.. kathy.. yg school i ckp tu kan mmg ok,ank laki i kan 5y dh pndi hafal doa pnjg2,ni bru 1st year.. english dia pon improving gak.. tp schl tu klo campur day care pricey ckit kot.. anyway yg penting kbersihan tempat,cara pmbelajaran n staff dia la jns cmne.. klo nk save btter cr tadika yg dkt rmh ur parents la so xyh day care.. jimat..sbb brainy bunch register je dh 2k.. monthly rm350 for regular, sharing is caring.. hehehe..

suezen said...

happy birthday raiisah....stylo sgttt ni sume pict tu...comel!.... boleh jd model iklan dh ni. grow up and be sweet to ur parent yer.

Wizana Arbain said...

Happy birthday mekchaaa! Babe kal nk pre-school yg islamic + english try Brainy Bunch. U bole try google abt them. My son will turn 3 nx year, i ingt nk enroll dia kat sana sbb byk good reviews :)

Abd Rashid Abdullah said...

Comei cucu Atok

Shima Ahmad said...

Happy bday mekcha! Semoga jadi anak solehah dan kebanggaan mummy n daddy kelak..
P/s Kathy, u xnk ke jual preloved dresses n kasut2 mekcha tu? Hehehe

nini said...

Comeynyeeee mek cha......gerammmmmm tgkk tauuuu
Hihi