Klik Yer!! Mekasih...

Wednesday, October 21, 2015

Jumpa Ceeranoh!

Balik kerja tu jumpa Eira..Tak tau nak makan kat mana?? tak kisah la mana2 kan janji dapat jumpa borak2 pon dah ok..dulu sebelum kawen masing2 bujang terang tang tang wajib jumpa seminggu sekali..dulu satu tempat kerja, hari2 mengadap muka Eira sampai muntah menengok die..hahaha Now dah kawen ni agak susah sikit la nak jumpa..Lagi2 Eira anak dah 3 ni lagi jarang nak jumpa..Aku ni baru anak sorang, kalau 2 3 orang pon gak susah gak nak jumpa lepak..Jadi bila berjumpa harus luangkan masa dengan sebaik mungkin..

Lama rasanya tak lepak berdua dengan Eira..selalu aku jumpa Eira pon kat rumah dia ambik stock bbcream pastu dah cabut balik ke ofis..jumpa pon kejap2 jer..kami jumpa malam tu ada sebab..sebab apa?? adalah sedih nak cerita dengan korang..ada kekuatan nanti aku share dengan korang.. T_T

Salah oder pulak..nak oder salad yang ada potato tuuu sedap..teroder chicken salad pulak..boleh la masuk perut jadi tahi jugak..hahaha

Ni Eira punya spaghetti goreng pedas..makan kongsi2 dengan Eira, portion dia banyak giler kot..

Coffee latte buy 1 free 1, hanya di Wondermama, Bangsar..Eira sampai bising coffee aku manis giler letak gula sampai 5 sudu..i kan pencinta minuman manis.. =P

Makan pastu sambung borak, makan lagi pastu sambung bebel lagi, makan lagi pastu gelak2 lagi..makan lagi pastu dok terdiam mengenang nasib..huhuhu tiba2..

Woii Eira agak la kan minum sampai 2 gelas perginya..boleh pompuan ni lepas minum coffee latte pi oder teh ais pulak..giler apa ni?? tak kenyang2 lagi..aku haus la Kathyyyy..aku kan menyusu badan cepat nau lapar..aku minum satu cawan coffee pon kulat2 nak abis..sah memang Eira bela saka..hahaha Kan dia selalu cakap bela saka, memang betul la Eira aku percaya cakap ko tu..pastu selau cakap badan dah naik dah naik..celah mana naik tah..aku rasa aku lagi debab dari ko Eira..jangan nak diet Eira badan ko dah maintain slim macam tu, dah cun cantik..

Tengok jam haiyoo cepat tul masa berlalu..moh kita pulang..

piece : kathyjem

2 comments:

PeRdU cINta said...

Hahaha...bela saka...macam macam..Raiisah mana..lama tak tengok dia..

surizan abdghani said...

Haha..kak,sy ni dh 3 taun kawen.pas kawen n resign trus jd surirumah m pindah ke ipoh ikut suami.sejak tu baru skali je jumpa kwn baik sy.itupun kebetulan g cheras umah kakak.lps tu dh xde dh berjimba ramba dgn kwn2.berjimba dgn suami n ank2 jela hihi.rindu jugak kt dorang.asal g kl je x sempat nk jumpa dorang