Klik Yer!! Mekasih...

Monday, October 12, 2015

U Mobile Tawarkan Bayaran Ansuran iPhone 6S Paling Murah!

Hi semua..semua pon dah tahukan iPhone 6S dilancarkan bulan lepas..mesti ada yang pasang angan2 nak ambik satu tapi tak mampu nak beli bayar cash..huhuhu..kalau ada pon nak beli iPhone 6S mesti kena installment pakai kredit kan kan..Kalau tak, tak boleh buat installment..no no no jangan risau ada cara dia..senyum sikit.. ^____^

Sebenarnnya Ada cara dia..Sebab sekarang ni U Mobile ada memperkenalkan Flexi U MicroCredit iaitu pelan ansuran mudah yang membawa kelainan berbanding syarikat telekomunikasi yang lain..Flexi U MicroCredit ni korang bebas untuk pilih jumlah pinjaman dan membayar baki yang tinggal dalam bentuk tunai atau kad kredit! see bayar dengan tunai pon boleh walaupun tak ada kad kredit..so boleh pilih nak iPhone 6S atau iPhone 6S Plus..U Mobile adalah yang pertama melancarkan kemudahan U MicroCredit..U MicroCredit ni boleh didapati di kedua-dua Postpaid dan pelanggan prabayar..Tujuan

Macam mana Flexi U MicroCredit ni berfungsi?


Pertama : Pilih jumlah pembiayaan antara RM1,000-RM3,500
Kedua : Pilih Tempoh bayaran balik dari 12, 24, 30 dan 36 Bulan
Ketiga : Bayar baki yang tinggal dalam bentuk Tunai atau Kad Kredit

Apa manfaat tentang U MicroCredit ni?? baca kat atas.. =)

Harga U Mobile iPlans

Harga U Mobile iPhone 6S dan iPhone Plus

Kaedah bayaran pelan ansuran MicroCredit U Mobile..Semua harga adalah termasuk GST..Pengiraan di atas adalah berdasarkan kadar faedah tetap 1.2% untuk Flexi UMC, dan kadar faedah sebanyak 0.84% untuk pembiayaan penuh.. Untuk kadar lain, sila klik di sini..

2 cara mudah untuk memohon U MicroCredit ni..

Bagi yang berminat nak beli iPhone 6S atau iPhone 6S Plus melalui Skim Ansuran U MicroCredit ni, boleh memohon secara online atau pergi terus ke kedai U Mobile yang berdekatan..Korang perlu bawa salinan IC, bukti pendapatan slip gaji dan kenyataan EPF atau 3 bulan kenyataan bank bagi yang bekerja sendiri..

Korang boleh buat pembayaran melalui saluran mudah ni..Boleh bayar melalui Maybank, CIMB, BSN, Public Bank, RHB dan PosOnline, AMBank dan Alliance Bank..

Kan dah cakap ada cara yang mudah nak beli iPhone 6S ni..Dah jangan sedih2 boleh oder sekarang!!! Sesiapa yang berminat nak beli Phone 6S dan iPhone 6S Plus boleh terus register kat sini https://www.u.com.my/iphone6s untuk maklumat lanjut mengenai Flexi U MicroCredit, boleh klik di sini http://www.u.com.my/umicrocredit 

Korang boleh tengok di sini perbandingan harga iPhone 6S dan iPhone 6S Plus di seluruh dunia..

piece : kathyjem

1 comment:

Nadia Waheeda said...

kena jadi customer u mobile ke sebelum apply ni?
masa dah lulus tu kena bayar berapa? tak berapa faham sgt lah