Klik Yer!! Mekasih...

Thursday, October 1, 2015

Korang Nak Menang RM10,000 Tak?

Korang nak dapat RM10,000 tak?? Sebab sekarang ni RHB Now nak bagi peluang memenangi RM10,000 dengan hanya register RHB Now Internet Banking ataupon download RHB Now Mobile Banking App..

Ok first sekali korang kena register dekat website http://www.rhbgroup.com/ and klik register RHB Now..

Lepas dah sign up korang buat la apa2 transaksi menggunakan RHB Now ni, contoh macam bayar bil api ker, transfer duit kat mak ker, bayar saman JPJ ker, bayar kredit kad ker, nak pergi holiday ker, apa2 la..So secara rasminya bila korang sign up jer, terus korang dah layak untuk masuk contest "Where Avatar? Spot Count & Win" nii..

Tapi korang kena rajin2 la guna RHB Now ni sebab semakin banyak korang jawap dengan betul, peluang untuk menang RM10,000 makin tinggi dan cerah..

Tak susah pon nak main game ni..Korang cuma cari dan kira berapa banyak Avatar dekat screen tu lepas korang guna untuk buat apa2 bayaran online..

Kalau korang nak tahu products and services RHB Now yang terbaru boleh la klik di link ini http://rhbgroup.com/products-and-services/whats-new/rhb-now/ Dekat sini korang boleh view macam2 promo dari RHB Now..Macam "Yes 4G Service Plan" ni tengah ada buat promotion.. kalau korang bayar bil telepon pakai RHB Now korang boleh menang extra data 1GB percuma..

So tunggu apa lagi? Cepat2 la sign up RHB Now secara percuma untuk menang hadiah RM10,000! Apa lagi cik akak, cik abang cepat2 register di RHB Now sekarang! tarikh tutup contest "Where Avatar? Spot Count & Win" ni sampai 29 November 2015..

piece : kathyjem

6 comments:

Hayati M Y said...

kak kathy. camne nak increase pendapatan kat nuffnang? ade tips tak?? hehehe

http://kedinkyst.blogspot.my

zeera lily said...

dulu masa guna rhb x de pun diorg wat contest mcm ni..
smpai skg ni.. tetiba dah tawar hati.. terus guna maybank je

AkuSeorangTraveler said...

aduh dah xpkai RHB huhu. salam singgah :D

PeRdU cINta said...

kepada yang join..good luck ye..

Putri said...

X da akaun rhb
..huhuhu....nk buka akaun bank sekarang pun mau ratus2...bsn je yg masih boleh terima puluh2

Etuza Etuza said...

Saya follow awak ya..tqvm..laman terbaik