Klik Yer!! Mekasih...

Wednesday, September 30, 2015

Sharp Air Purifier Perangkap Nyamuk

Tengah musim jerbu ni elok sangat Sharp Air Purifier perangkap nyamuk ni ada kat rumah..

Raiisah yang excited sebab produk ni kiteorang pertama yang pakai..Sharp Air Purifier ni next week baru ada kat pasaran..Ni la produk baru dari Sharp iaitu Sharp 3 in 1 Mosquito Catcher Air Purifier yang berfungsi untuk Plasmacluster, Air Purifiying dan Mosquito Catcher!

Air Purifier ni bukan setakat berfungsi untuk Plasmacluster jer untuk penapis udara kotor pon boleh jugak dan paling best ada perangkap nyamuk..tak payah dah beli ubat nyamuk pakai Sharp Air Purifier ni jer..3 in I! best kan..Lagi pon tengah jerebu kan, pastu hujan sikit2 memang nyamuk syok la berkeliaran kat rumah..Area ruamh aku ni nyamuk banyak..2 bulan sekali mesti orang datang fogging..

Senang sangat cara nak pasang Sharp Air Purifier ni..Bukak bahagian belakang..

Nampak yang plastik tu la perangkap nyamuk..ada glue sheet kat situ..nanti nyamuk tu melekat kat situ..dalam kotak dorang bagi 2 glue sheet tu..Actually gam ni boleh bertahan lebih dari sebulan..kalau nyamuk dah penuh or habuk penuh just ganti yang baru jer..

Dalam dia ada plastik, jangan lupa buka plastik tu dulu..kang tak berfungsi pulak tak bukak plastik tu..

Penapis ni berfungsi untuk menghilangkan bau bususk dan penapis HEPA berfungsi mengeluarkan udara kotor..

Penapis udara..bila habuk penuh vacum jer..pastu pasang balik..

Kita boleh pilih mode die..mosquito catcher (uv) boleh pasang dari pagi sampai malam pon boleh..jangan risau bil letrik takkan melambungnya..waktu malam pulak boleh pilih sleep mode sebab takkan dengar bunyi bising..don't worry..

Tekan Haze tu pulak untuk perangkap udara kotor..tengah jerebu teruk sekarang ni, 24 jam aku pasang haze mood ni..nasib baik ada Sharp Air Purifier kalau tak boleh rasa asap2 jerebu dalam rumah walaupon dah tutup tingkap..

Nampak lampu biru yang ada lubang-lubang tu..lampu tu la berfungi menarik perhatian nyamuk datang ke lubang tu..kalau dah lalu memang kena masuk perangkap la jawabnya..Pastu kat lubang2 tu ada aliran udara yang kuat untuk menyedut nyamuk2 yang lalu di situ..dalam tu kan ada gam, nyamuk yang masuk terus melekat kat glue sheet tu..

Salah satu Sharp perkenal produk Sharp Air Purifier 3 in 1 ni adalah kes denggi..Kat Malaysia ni setiap tahun jumlah demam denggi makin teruk..macam2 langkah dibuat still kes demam denggi makin meningkat..

Bye2 nyamuk duduk la ko di dalam itu..hehehe Puas hati la dapat pakai Sharp 3 in 1 Mosquito Catcher Air Purifier ni..Ada warranty 3 tahun lagi..Harga kat pasaran sekarang ni RM1049..Siapa beli sekarang tengah ada promosi hanya RM999 ajer..Ok pergi beli sekarang naa!

Ada video kat bawah ni cuba korang tengok..





Nak tahu lebih lanjut pasal Sharp Air Purifier boleh tengok website di sini.. http://www.sharp-world.com/pci/my/movie-camp/#mosquito_catcher

piece : kathyjem

8 comments:

Sherwieyna Muzzawer said...

salam. wahh macam best je..

Shafura Rahman said...

bagus produk ni,abah saya mesti suka sebab dia memang anti ngan nyamuk,sllu pakai lotion kat bdn spy nyamuk x hinggap,tq kathy review produk ni.

Hayati M Y said...

Akak ngn cik epal dapat free gift ke benda ni? hihi macam best aje.. udara segau

nini said...

Wahhhh ni memng bestttt.....sebab kita tak suka kelambuuuu....pnasssss

Mrs Yatie said...

wa menarik :)

Cik Ash said...

berapa harga tu

Fauzan Ahmad said...

menariknya :)

zulfaka said...

Sy barul bwli apa fumction glue sheet mode ea,uv mode sy faham