Klik Yer!! Mekasih...

Friday, September 4, 2015

Sembang Jumaat..

Kathyyy!!! Halu Kathyyyyyy! Haluuuu! tu dia bertalu-talu Ayu wassap ngan mesej kat FB...boleh aku tak perasan..Ipong aku ni pon satu mengong..orang call takde keluar nama..aku ingat siapa la yang call, malas nak angkat takut insurans ke apa..rupernya Ayu call..Terperasan mesej Ayu kat FB..pahal minah ni mesej kat FB pulak..laaaa Ayu ker call tadi..Ipong ni kang kalau kita charge kat PC sound tak keluar pulak..dah kenapa? Mengong punye Ipong..Sori Ayu tak perasan..

So lunch tadi Ayu ajak makan ikan bakar Tanglin..lamanya tak makan ikan bakar Tanglin..lagi pon Ayu nak pergi Chow Kit beli barang meniaga untuk besok..Oh ye, korang yang free besok boleh mai datang Star hype fiesta di The Strand Kota Damansara..Sebab Ayu akan meniaga JZ Coconut Shake...jangan lupa datang besok macam2 makanan menarik ada besok sampai Ahad..

Kita cari barang Ayu dulu astu kita melantak..lapar weiii dari pagi tadi makan kuih abuk-abuk seketui tu je..

Jumaat macam biasa la jem..Senyum dulu..

Yabedabeduuu!!! besok weekend! apa nak buat besok ngan Ahad..dok rumah jer la main masak2..

 Ikan Bakar Tanglin rindu sama kamu..sambil usap2 kepala ikan tu..

Sampai office beli pisang goreng & cekodok..bela saka macam ni la tak kenyang2..hehehe

Tu jer semabng Jumaat kita hari ni..hari ni kat office pon kerja tak banyak sangat..tengah sibuk kemas fil-file lama..bye!

piece : kathyjem

4 comments:

cik nur said...

jumaat slaloo nya mood kerja dah kelaut dah hahah :)

ComelComot said...

Byk2 hari jumaat la lunch plg lame.. Yeahah..hihi

FadMN said...

ada nampak ayu kt the strand tu.hehehe.nora danish pun lepak dekat2 gerai jz cooconut tu jugak.

FadMN said...

ada nampak ayu kt the strand tu.hehehe.nora danish pun lepak dekat2 gerai jz cooconut tu jugak.