Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, November 24, 2015

Cafe Rendah Lemak!

Balik kerja tu Yana ajak mengopi..Petang tu hujan, jalan nak masuk ke Sri Hartamas jem..nasib dari office tak jauh sangat..Pelan nak mengopi kat Coffea Coffee sebenarnya..bila sampai ubah plan..Yana kata ada tempat best untuk mengopi..Kat mana tu? Alaa sebelah office Nyah jer..Menapak la aku ngan Yana hujan2 tu dengan kasut tumit tinggi terkedek-kedek..jangan besok demam sudah..haha Sampai2 ooo di sini rupanya..memang dekat sangat pon dengan office Nyah.. (Nyah tu kakak Yana)..Dulu selalu lepak office Nyah kat Sri Hartamas ni..so tau la jugak area sini..

Takde orang pon..syok lepak lama2 kat sini..

Calories cafe @ Desa Sri Hartamas..Pakai Waze je nak datang sini senang..

Bersama Mak Buyung aka Yana..hehehe

Kebanyakkan makanan kat sini semua rendah lemak..hahaha so siapa yang kaki diet boleh makan kat sini..menu dia boleh tahan, ok jugak aku tengok..

Dessert yang ada kat Calories Cafe..

Yana oder hot tea dan saya hazelnut latte..hujan2 dapat minum latte mengancam jiwa betul.

Boley kat tempat kiteorang duduk ni ada belon..apa lagi melaram dengan belon la kejap..

Happy birthday manjer..hari tu kan tak celebrate besday ko..acah2 celebrate pon boleh kan..hahaha

We are having so much fun! tibe2 sangat pegang belon boleh bergumbira..sesuatu sangatttt.

Nah nak diet sangatkan..ambik! makan ni jer..hahaha Eh kenyang tau makan macam ni..nama dia waffle sandwich..sedap suka style masak macam ni..taruk sos cili baru layan..

Yana lagi diet makan garlic bread je..hahaha tak la gile Yana diet..tu anak dalam perut kelaparan nanti..Yana kenyang lagi nak makan light2 je..

Ni sajer..Jom makan!

Calories KL Cafe
AG-08, Galeria Heights,
Desa Sri Hartamas,
Kuala Lumpur.
Mon-Sat, 10 am-7pm

piece : kathyjem

9 comments:

Yana Libra said...

menarik :)

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Wah memang seronok mengopi kat situ Khaty :)

Wizana Arbain said...

Calories kl ni owned by 'Mimpikita' sisters la khaty, x soping bj skali ke kat situ hehe

Zaza Abdul Latif said...

Cafe diet?
for me dats not enough for my perut. Mau menjerit perut i nanti hihihi

Rizziela said...

bestnya.. nampak selesa ajer tempatnya

miss eimanhikmah said...

nmpk best...

kathy jem said...

Wizana Arbain : tak pergi pon masa kiteorng smpi tu dh tutup..huhuhu

kathy jem said...

Zaza Abdul Latif : hahaha boleh tapi u kena oder 2 makanan..satu plate memang tk cukup..kekeke

kathy jem said...

Rizziela : serius memang tenang je tmpt ni..nnti dtng la bawak anak ngn husband..hehe