Klik Yer!! Mekasih...

Wednesday, November 18, 2015

SlimmeWhite untuk kuruskan badan dan cerahkan kulit badan..

Hai korang aku nak kenalkan satu produk untuk turunkan berat badan iaitu SlimmeWhite..Ramai yang dah guna produk mesti akan berpuas hati..Siapa yang dok risau tengok muka sendiri kusam tak bermaya, gelap, nak kurus nak putih glowing2 tu semua boleh cuba minum SlimmeWhite ni..InshaAllah..

SlimmeWhite ni adalah yang pertama di Asia sebab ia menggunakan formula dari gabungan Garcinia Cambogia & Glutathion istimewa untuk setiap wanita dan lelaki yang nak kurus dan mencerahkan kulit hanya dengan 2 sudu setiap hari..

SlimmeWhite ni juga mengandungi 8 jenis herba yang berkesan untuk menurunkan berat dan memutihkan seluruh badan dengan kesan seawal 3 hari diguna..Mesti ada yang tertanya-tanya produk SlimmeWhite ni lulus KKM tak?? Ofcozzz lulus KKM yang ada standard penyulingan..kalau tak percaya boleh check kat website KKM.. (No. Ruj KKM : 210915/08/304)


Kelebihan  yang ada pada produk Slimmewhite ni?
  • 6x membakar lemak, membuang toksin & racun di dalam badan
  • 4x detox 
  • Berkesan untuk menyekat gula & karbohidrat
  • Mengawal nafsu makan, sentiasa kenyang & bertenaga
  • Memutihkan & melembapkan kulit
  • Merawat kulit dari jerawat, parut, kedutan & luka
  • Meningkatkan imunisasi badan
  • Melancarkan peredaran darah
  • Tiada cirit birit, sembelit atau kesan yang tidak menyenangkan
  • Fokus pada tempat2 lemak senang berkumpul terutama sekali perut, lengan, pinggul dan bawah dagu
  • Tak perlu diet ketat
  • Tak perlu bersenam
  • Disamping itu, SlimmeWhite dapat mengelakkan & membantu mencegah penyakit berbahaya seperti ; jantung, asma/ pernafasan, kanser payudara/ prostat, parkinson, saraf/ gaot, masalah keputihan, ekzema, masalah cacing, buasir, diabetis, darah tinggi, tulang/ osteoporosis, kidney stone, batuk, strok & kerosakan gigi
  • Sesuai utk lelaki & perempuan
  • Tiada kesan kembali gemuk selepas stop SlimmeWhite

Tidak sesuai untuk golongan :

  • Wanita mengandung, berpantang & menyusukan anak
  • Berumur kurang dari 15 tahun & melebihi 55 tahun
  • Pesakit jantung, diabetes & pesakit kronik
  •  Migrain
Selamat tak minum produk Slimmewhite ni?? mesti la selamat sebab bahan dia 100% bahan semulajadi dan tak ada kesan sampingan..

Nak pergi mana bawak SlimmeWhite ni pon senang sumbat jer dalam handbag..Sebotol SlimmeWhite 250ml..Harga sebotol untuk Semenanjung RM120 dan Sabah/Sarawak RM132..Rasa anggur..Cara pengambilan senang jer just minum sebelum breakfast 5ml dan malam sebelum tidur 5ml..*lemak dan toksin akan keluar melalui peluh/kencing..so pastikan korang minum air kosong paling kurang 3liter sehari (2 botol mineral besar)

Tak percaya tengok testimoni pengguna yang dah guna produk SlimmeWhite ni..






Dengan jus minuman kurus dan putih SlimmeWhite ni akan membuat korang rasa perbezaan seawal 3 hari!!

Rekod Lost Sebotol (14kg) dan rekod paling pantas hanya 4 hari (9kg)..Kesan bergantung pada individu..Tahap metabolisme badan, hormon mempengaruhi kesan..

Produk SlimmeWhite dijamin puas hati!!

SENARAI PENGEDAR / Pemborong / Stokis

DAPATKAN SW ANDA DENGAN STOKIS2 BERHAMPIRAN ANDA!!!

Stokis & JUGA PERUNDING Kurus ANDA:

DAPATKAN SW ANDA DENGAN STOKIS2 BERHAMPIRAN ANDA!!

STOKIS & JUGA PERUNDING KURUS ANDA :

TEMERLOH Pn Abil 012-9669049

TRIANG Pn Nadia 017-9824094

MENTAKAB Cik Fyra 017-9468670

KUANTAN Cik Linda 0179515816
0179422873 (whatsapp)

AMPANG Pn Syeera 016-6659475

DANAU KOTA En Azizi 019-3776286

SENTUL Cik Izzah 010-6070709

SETIAWANGSA Cik Kathy 019-3462693

GENTING KLANG En Azizi 019-3776286

RAWANG Pn Munirah 017-3504106

KAJANG En Dean 019‑340 6606

SUBANG En Jimmy 018-3228726

HULU KLANG En Ady 013-3603010

CHERAS En Farhan 016‑248 2789

PUNCAK ALAM En Karz 019‑2388073

PETALING JAYA Pn Anis 019-3226178

KOTA TINGGI JOHOR Pn Ramizah 019-7574323

KULAI JOHOR Pn Siti Mariam 013-4460338

MUAR JOHOR En Irwan 010-5430516

NILAI N.SEMBILAN Cik Niliana 017-3570633

JELUTONG P.PINANG En Hussain 016-4872090

GEORGTOWN P.PINANG En Hadi 010‑2539215

PORT DICKSON En Roslan 013-3986867

KOTA BHARU KELANTAN Cik Anis 014-5106436

SARAWAK Miss Belle +6738916699

BRUNEI Miss Belle +6738916699

PERLIS En Shamim 017‑4909733

AGEN TANAH MERAH KELANTAN Athirah 014‑8204074


piece : kathyjem

1 comment:

Haslinda Zahari said...

Salam sis..nk tnye..kenape yer klo yg ade migrain xbole amik jus ni?..