Klik Yer!! Mekasih...

Friday, November 6, 2015

Happy Birthday Suami Jauh Nun di Sana dan Saya di Sini..

Hari ni hari lahir suami saya yang ke 34..Sedihnya tak dapat celebrate sama2 tahun ni..Dari mula kenal sampai dah ada anak ni, ni kali pertama kami tak celebrate sama2..kalau tak awal bulan 11 mesti fikir, plan nak celebrate kat mana nak sambut kat mana, nak surprise kat mana, kalau malas nak fikir sangat celebrate candle light dinner simple2 jer..kalau malas lagi celebrate kat rumah jer..hahaha

Pagi tadi celik mata terus whatsapp Affan wish birthday dia..

Huny tau b rindu kat Raiisah kan..nah huny letak gambar2 lama b ngan Raiisah..gambar huny ngan awak takyah la tengok kat gallerry phone jer la..hahaha

Affan dan rambut dragon ball nye..Raiisah baru lepas cukur jambul masa ni..Mula2 ada Raiisah Affan kekok giler nak handle Raiisah lama2 aku ajar dia baru pandai basuk berak, pandai nak pakaikan baju, pandai nak bagi susu kalau time mummy mandi or masak ke..hehehe Thank you B..alaa ni yang malas ni nak bukak kisah2 rumah tangga ni..kang air mata ni mula la berguguran..Hormon berjauhan dengan suami macam ni..asyik nak teriak jer..

Ajar Raiisah baca bismillah..hahaha Alololo homei betul awak masa baby ni Raiisahhhh..Muka dah la sebijik macam daddy..perangai pon sama sejibik sejiban macam daddy ko..

 Raiisah mana leher?? hilang terus tak nampak leher..

Ni la aku rasa gambar paling okey aku ngan Affan..yang lain muka Affan mintak penampar jer takde yang semenggah langsung..semua muka nak heruk2, senget2 macam apa..hahaha Ni hasil edit guna phone pagi tadi..kanak2 riang sangat edit macam ni.. =P

Nanti balik KL kita celebrate sama2 okey B..take care..kerja elok2 kat sana tu..Ingat kerja sungguh2 dan cari rezeki halal untuk Raiisah, huny dan mak awak..lepas ni takde dah teman gaduh, teman menjerit, teman gelak, teman makan, teman basuh kain, teman lipat kain, teman kemas rumah, teman bersepah rumah, teman kroiihhh kroiihhh, teman mandi..eh.. hahaha..tunggu bulan depan baru dapat jumpa awak ye B..sob sob..Love you B! uwaaaa rinduuu..Raiisah bila dengar nama Daddy dia terus jerit 'Daddyyy Daddyyy'..Tau Raiisah rindu mummy lagi rindu.. T_T

piece : kathyjem

1 comment:

Yana Libra said...

sedihnya jauh...huhu..

hepi besday :)