Klik Yer!! Mekasih...

Saturday, January 23, 2010

Jumaat Lunch Di OU Pulak

Semalam ari jumaat weouls lunch di one utama.. Rehat lama ape lagik berjalan jauh la kiteorang.. Asyik lunch kat Midavalley jer sekali sekala lunch jauh2 pulak..

Tak hingat la nama restoran kiteorang makan ni.. Waktu ni aku senggugut memory takleh nak simpan dengan baik.. Tapi kami bertiga jer makan.. Eija ngan Kak Min makan di tempat lain.. So gambar dieorang makan tidak ado.. Dieorang makan makanan Jepun.. Aku, Kak Yana ngan Kak Aiza makan makanan Thai.. :)

Kak Aiza makan tomyam..

Aku nasi jer.. Makan pon ala2 jer.. Perut tak berape nak best..

Ala2 pon abis gaks aku makan..khihihi Sedap!

Ni Kak Yana punyer!

Kak Yana yang hujung tu ha.. Die staff PUNCAK Niaga masuk ke SYABAS..

On the way nak balik anak eija ngan husband die datang siap bawak anak lagi.. Tengok anak eija buat ape???

Korek hidung uper nyer.. Baby lagi dah pandai korek hidung.. Ibu die la yang ajar ni..hihihi.. Gambor Eija tidak ado sebab die tengah ambik gambar kteorang..

piece : kathyjem

3 comments:

Y u Z z 9071 said...

hari jumaat mmg best la jalan jauh sket..

sengugut..uuuu mmg x selesa.

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sedapnya nampak tomyam tue...
cute la bb tue...geram taw...

kathy jem said...

Yuzz.. Ta xper..mmg tak selesa pon..ingt nak baring jer..

Kak Purple..cute kan baby tu..ofismate punye anak.. :)