Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, January 19, 2010

KOTAK SANA SITU SINI

Mesti korang macam wei apa ni kathy KOTAK2 ni..

Ape yang kathy punyer kathy punyer.. Ape dalam kotak tu..???

Mesti uolssss nak tau kan.. Nak pindah laaaa ape lagi.. Pindah ofis baru.. Bukan pindah umah.. Tengah penat lelah ni mengemas barang2 kat ofis niii.. Tapi kat tempat aku la.. Orang lain punyer barang sendiri mau ingat la kemas sendiri.. Takde koser aku nak kemaskan barang korang ek..

Tengok atas meja aku.. uuuuwaaa dulu nyer indah sekarang abis macam kapal karam..

Semua barang sudah ku masuk dalam kotak.. Tinggal printer ngan pc moniter..

Tengok laluan lalu lintas pun dah sesak dengan kotak2..

En. Abang yang muke tak nampak tu Nikosto.. Die akan duduk satu bilik dengan aku kat ofis baru nantii.. welcome to the club bro! tibe2 kan padahal tempat duduk die sekang ni pon depan aku jer... khihihi

Muke maintain cun walaupun peluh dah meleleh.. (Nampak sangat menipu)

Tengok budak2 ofis aku semua tengah sibuk mengemas.. Bayangkan kiteorang ni.. (bayang jap) pening kepala kteorang dengan nak mengemas barang nyerr dengan sibuk nak buat kerja nyer... Aduh aduh pening kepala seh..!

Tengah banyak kerja stop dulu kemas barang buang ape yang patut.. Maybe besok boleh sambung buat kerja.. Kemasss kemas jugak kerjaaa kerja jugak..

Muke pening dengan tang kerja nyer lagi.. Dengan tang kemas nyer lagikk..

Sedih sebab mau pindah.. Rindu kt ofis HQ ni... Di sini la aku membesar sebagai pekerja SYABAS.. soksek soksek soksekkkkkkkk Bukan sedih ape sedih sebab pas ni susah nak ke sana sini situ.. Nak mengular pon susah.. Lagi satu parking kat ofis baru ni susah sikit nak park... :(

Muke hepi sebab dapat bilik studio.. Studio la sangat.. :P Pastu bos tak payah pantau ari2 sebab dok dalam bilik.. Kalo tempat skang ni semua orang yang lalu depan aku mesti nampak aku tengah buat ape.. Sebab ape....... Sebabbbb dok depan pintu masukkk.. Automatik sape2 lalu mata dieorang mesti melilau pandang pc aku.. Ofis baru ni tidak ade lagikkkk mata-mata nyer.. :D

piece : kathyjem

6 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

huhuhh terasa kepenatan mengemas masa pindah opis tahun lepas..huhuhu memenatkan..

kathy jem said...

tu la..tau xper..mmg penat pon..sdah seminggu kemas ni tak siap2 lagik..

Y u Z z 9071 said...

dalam bilik studio..gempak tu...ada privacy sket kan..

selamat berpindah..;)

kathy jem said...

takde la studio sangat..bilik biaser jer..huhu

Mimy Hamid said...

hai INTAN AZURA ..hehehe

kathy jem said...

hehe..intan azura la sngt..khihihi :P