Klik Yer!! Mekasih...

Thursday, January 21, 2010

Lunch Di Delicious Bangsar Dengan Ofismate

Ari ni weouls lunch di Delicious bangsar..

Gedik dalam bilik meeting dulu sebelum nak keluar...

Eija, Shikin & Ainun.. Ainun Staff dari PUNCAK Niaga.. Sekang sudah jadi staff SYABAS.. :)

Kak Min suke sangat buat mulot macam gitu..

Siap suruh waiters tu ambik gambar kteorang ramai2..

First menu yang sampai.. Aku nyer..

Masing2 macam pirana..

Sedap siuttt

Tengok kak min ngan eija makan kek cokelat aku sampai penuh perasaan.. Lagi2 kak minto..over tau

Ni makanan budak2 ofis aku oder.. Sila tengok sampai mata terjuling nyerrr!

Gilooo kan budak2 ofis aku ni.. Makan tak hingat dunia..!

Pompuan ini memang nafsu makan die terlebih sikit.. Kagum aku kalo tengok die makan.. Orang lain dah tak boelh makan die boleh sumbat lagik.. Cayalah eija.. Sok jumaat nak lunch mane pulak??

Ko tengok aku yang dah gemuk.. Lagik2 tang perut.. Waduh2!!!

piece : kathyjem

5 comments:

Mimy Hamid said...

macam kenal la yang bertudung tu...EZURA ke?? klu betul la..kem salam...my skool matte SMSG

asna cute said...

slurrppp slurrpppp berseleraaaaa~~

yumm yummm =P

Y u Z z 9071 said...

sodapnyaaaa semua menu..

makan ramai2...lagi la syok...

kathy alwayz cute ..cun.

kathy jem said...

Mimmy : A'ah ezura..ooo akak kenal die ek..ok nnti kathy bagi tau die..

asna : mmg berselera sungguh kteorang makn..

yuzz : makan sampai gemuk..hahah tenkiu darling.. :)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

meriahnya makanan..sedap2...