Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, January 26, 2010

Sedih Campur Gumbira

Hari last kami di ofis HQ.. Sedih nak meninggalkan ofis yang banyak kenangan ni.. huhuhu

Muke2 sedih.. Konon sedih padahal gumbira.. Yeeaah! Dok Ofis Baru sambil lompat2 macam kera.. haha

Bukan ape weouls sedih pun sebab susah nak park kat tempat baru nanti.. Kenal datang awal cop parking.. Subuh2 dah kena ade kat ofis la kot.. tipu

Kalo sebelum ni parking takyah nak pikir mesti ade nyer.. Kalo masuk 8.30 sempat lagik nak punch in.. Ni kalo dok ofis baru kalo kol 8.30 ko kat parking compom nyer tak sempat nak punch la..

Parking kena berebut.. huhu tak suka tau!.. sambil gedik..

Nak mengulat pun susah sebab kena pikir dua kali pasal parking.. huh sungguh tak suke! Sekang ni kad parking takde lagi kena bayor dulu guna duit sendiri.. Sekali masuk 8 hinggit ok.. Pastu kuar ko masuk balik 6 hinggit ok.. Mampos ari2 macam ni!

Itu jer yang buat kami orang tak gumbira.. Yang lain ok.. Nanti aku tunjuk gambar ofis baru aku ekkkk!

Masa ni kepenatan mengemas saki baki barang yang ade.. Penat tu kemas ofis lebih kurang macam nak pindah rumah gaks la.. Haaa macam tu la rase penangan penatnyerr..

Kalo korang tak caya tengok kakak2 ofis aku ni tengah menyusun kotak2.. Pasang kotak pening jugak sebab kotak tu pun susah ko nak pasang nyer..

Oooo lupe nak bagitau aku pindah kat mane.. Tu haa dekat dengan bangunan TM sebelah tu jer.. Wisma Goshen.. Pas ni best la kteorang boleh pegi KLCC waktu lunch naik LRT.. lalala kerja =D

piece : kathyjem

6 comments:

Mimy Hamid said...

syabas pindah bangunan baru siap tu ek..ada jumpa kat mana ek??lupa pulok

Liyanaroxx said...

kathy..kita keje kat MENARA TM...nanti leh jumpa!=)

Y u Z z 9071 said...

huu...mesti x syok la kalo nak parking susaah...

kena dtg awal dan awal lagi..hehe

kathy jem said...

Mimy : Kteorang nyer department corporate communication jer yang pindah sebab corporate communication PUNCAK gambung dengan SYABAS..

Liyana : ooo kamu pon keje di situ nyerr..kalo terserempak tegur la..hihi.. ;)

Yuzz : tau xper..setengah awal dah kena ade kt ofis..kalo tak kat situ jem..

**Bila Comel Jadi Comot** said...

ekekek bestnyer..klcc tu opis saya da dlm tu..boleh ler buat2 tersempak ngn sis nt ekekekek.

kathy jem said...

yekerr..kamu keje di klcc nyer..Di mana tu?? boley kte jumpe2.. :)