Klik Yer!! Mekasih...

Wednesday, January 6, 2010

Lepak Old Town PJ1

Pas balik keje terus pegi Old Town PJ1 untuk melepaskan stresss kat tempat kerja.. hohoho.. Stersss ker ko.. Bukan ape badan penat2 kerja ni kan haruslah di penuhi gelak ketawa.. Barula hidup sentiasa ceria..

Cube tengok dieorang pose macam baru first time datang KL terus nak bergambar.. Macam bangla datang Malaysia..hahaha

Aiza & Minto

kathyjem

Makan dan makan lagi.. Eija semua benda die nak makan.. Kalo boley pinggan2 die nak makan sekali..khihi..

Syok kuar ngan budak ofis aku ni lagi2 bab makan.. Tersangat la best sebab dieorang ni kalo oder semua makanan dieorang nak makan.. Tak rugi bawak kedai makan ngan budak2 ofis aku ni.. :D

Syok layan sambil gosip2.. Tu la dia pompuan bergosip jer tau.. Buat kerja cam hampeh..haha bukan aku orang lain.. :p

piece : kathyjem

3 comments:

Y u Z z 9071 said...

comel ye.....peaceee!

kathy jem said...

piece yoooo!! hihi

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

makan adalah nikmat..terasa syorga jerk kalau dapat makan dan berjalan..tapi kalu kena keja..uwaaaaaaaaaaa tensi terlampau..heheheh