Klik Yer!! Mekasih...

Monday, January 25, 2010

Pegi Servey Butik Pengantin Dengan Eira

Weekend ari tu macam boringkan dok umah.. Ape lagik call eira ajak die keluar.. Mula2 saje call borak2 sembang ngan die..Tanya ko macam ner sihat.. Baby sihat.. Badan macam mane maintain cun lagik..khihi.. Rindu kat ko lama tak jumpe lepak ngan ko... pong pang pong pang...!

Pastu tanya ko free tak jom arr jumpe dan ape kata ko teman aku pegi servey butik pengantin..ngehhhhhhh =D...... Eira pon macam okkkkk jooommmmm! Terus berdesup pegi ambik die kat umah..

Sampai2 die tengah menepek foundation kat muka.. Tunggu 5 minit jap die bersolek.. Sementara tu layan CSI..

Eira dah siap masuk kete terus start kete pegi kat tempat yang aku nak servey butik pengantin.. Mula2 weolus pegi satu butik ni kat melawati.. Ok gaks butik die cume pakej perkahwinan die mahal skit dan sales marketing die pun macam tak banyak cakap..

Aku pulak macam sales marketing yang dok banyak bercakap.. Ape dah pun marketing dah.. Ko sepatutnyer layan tetamu yang datang kat butik ko..Explain la ape pakej yang menarik kat butik ko tu.. Ni tak aku tanya sepatah sepatah la ko kacap.. hurrrmmm

Pastu kami ke second butik pulak di Rawang.. Kali ni butik ni ok skit pakej die dan murah dari yang sebelum ni.. Harga pon berpatutan.. Tuan punyer kedai pun ok.. Explain kat aku ape pakej menarik yang ada kat butik die.. Macam ni la yang aku nak.. Marketing bagusss =)

Tapi sebelum tu kami singgah Tesco Rawang.. Makan kat food court ajer..

Aku makan laksa.. Tekak teringin nak benda2 masam.. Nasib baik laksa die sedap..

Eira makan sizzling mee..

Sizzling mee die pon sedap.. Licin tu eira makan yang tinggal tulang ayam jer.. Bagus ibu mengandung ni makan tiada pembaziran..

Aku pun makan abis gak.. Licinnnn lapor la katakan..

piece : kathyjem

9 comments:

Mimy Hamid said...

sis akak amik kat rawang...ok gak..hehehe...http://glamourouswedding.webs.com/apps/photos/

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

dah sebey butik pengantin nyek..xsabar nak tengok kathy dalam pakaian pengantin lak....mesti comey...

Riena said...

kathy..awak kawin bila ekk?

maklongon9shoppe said...

ceera dah tembam... comey!

kathy jem said...

Mimy : Ok kak..thanks..nnti sy tengok website tu..

PuRpLeLiCiOUs : tu la..sy lagi la tak sabar..Mcm mane la ruper nyer nnti..khihi

Riena : Insyallah pertengahan tahun ni..

Kak Alia : Tembem skit..Baby dlm perut dah 4 bulan.. :)

Y u Z z 9071 said...

ceera takpe..makan bebanyak utk baby..

laksa...feveret yuzz ngak tu

Riena said...

oowwhh sama2...
saya pun in the middle... satu butik pon x pi lagi..eheheh
cuti 1 feb ni br nk jlan2 dgn faiz.

kathy jem said...

Yuzz : same la ngn kathy suke makan laksa..

Riena : ooo tak servey lagik..kawen bulan berape??

Riena said...

bulan 6 pertghan....
survey skit2 jee... eeemmm pening juga kan kat...haihh