Klik Yer!! Mekasih...

Friday, January 8, 2010

Perbincangan Kawin Dari Kedua Belah Pihak

Mesti uols semua terkejutkan tibe2 aku letak gambar tunang aku.. Bukan ape uols i dah setahun lebih bertunang dengan en. afan ni cume tak nak heboh2kan.. Camner nak hebohkan aku ni baru berblogging..

Masuk bulan ni genaplah 6 bulan aku berblogging.. Takkan mula2 berblogging nak letak terus muka tunangkan.. Sungguh tak sesuai.. Bagi follower ramai skit baru aku hebohkan.. khihi.. Saje dapat publisiti murahan.. huhuhuhu.. Mengada2 kan aku ni.. Saje buat uols suspen..

Aku bertunang pada 10.08.08.. Kira dengan jari dah setahun lebihkan.. Memang perjanjian 1 @ 2 tahun pertunangan kami.. So masuk 2010 dah nak dekat 1 tahun lebih weouls bertunang.. So tahun ni jalan terbaik untuk kami memulakan hidup baru.. So persiapan kena buat dari sekarang.. ;-D

Okla aku akan entry sikit demi sedikit perjalanan hari pertunangan aku bersama en. afan untuk tatapan uols semua.. enjoy!!!

Perbincangan kedua belah pihak..

Bapak ku.. Hai Abah!

Mase perbincangan aku tidak ado nyer.. Tunggu dalam bilik.. Gelak ketawa dieorang time ni.. Suke berbenor..

Hantaran pihak lelaki..

Pas berbincang hantaran di buka satu persatu..

Dan yang terakhir cincin pertunangan.. :-D

Di iringi bacaan doa.. Tengok kakak aku gemuk time ni..haha Time ni anak buah aku Darwish masih baby lagi ..

Pihak perempuan dan pihak lelaki tengah berdoa..

Pas semua nyer selesai di bincang aku pon turun dengan jalan tergedek2 ala perempuan melayu terakhir.. khihi Malu giler time tu..

Jantung berdebar menunggu untuk di sarungkan cincin dari pihak lelaki..

piece : kathyjem

5 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah cam artis gitu..biarlah rasier...tahniah...dah sampai la waktu nak langkah ke satu alam lagi nyek...welcome..welcome :)

A.I said...

Pic kau yg sipi2 tu pon dah terserlah keayuan kau ms ari bertunang tu. santek la hantaran buat gitu. ala-ala suprise cam kau memula sorok tunang gak ;P

Y u Z z 9071 said...

bertunang pun da meletupz grand tu..

family kathy pakai hijau eh

famil afan pakai biru?

kupu-kupu_cinta said...

o0o0 da lama rupanye.. hihihi..

pandai bwat saspen ea...fuh!

tahniah kak

yaNa MaLeK said...

sape wat makeup tu and bj..sangat cantekss:))