Klik Yer!! Mekasih...

Monday, June 6, 2011

Hari Pertama Puasa Ganti

Hari ini saya puasa..... Saya sangat letih... Saya rasa nak makan maggi, nak makan nasi goreng ayam, nak makan McD, nak makan ikan masak lemak cili api, nak makan aiskerem, nak makan cokelat, nak makan itu nak makan ini.. ekekeke

Uwwwwaaa first day puasa kan mesti la lembik sikit... Banyak nak kena ganti ni.. Takper2 bulan ni ganti sikit pastu bulan depan ganti sikit lagik.. Aku akan puasa selama 5 ari mulai hari ini... Sabtu ahad tak leh puasa coz hari memanjakan diri bersama en.suami.. hehe Next week lak tak leh puasa gak coz nak ngi bermadumoon selama 4 ari ngan suami tercinta..weeeeee~~ =D

piece : kathyjem

3 comments:

CeRitAChOcLuRvEr said...

hee..chaiyOk2... cmt berbuke nnti.. sile bertahan ye kathyjem yg chumels.. ^^

kathy jem said...

tu la tgh try bertahan ni..dahlah first puasa agak lembik jugak la..huhuhu

Ct_hAjAr said...

kite pun puasa gak..dah 5 ari masuk ari nie.. huhu..sama2 kita habiskan puasa ganti..chaiyokk!