Klik Yer!! Mekasih...

Thursday, June 9, 2011

SYABAS RENTAP FUTSAL KOSMO 2011

Tu diaa SYABAS hanta wakil kt KOSMO..! Sumpah weii mula ingat SYABAS lawan ngan KOSMO jer.. Aku pon ngan gedik nyer register la nama.. Ingat lawan suke2 jer sekali hambik ko lawan tournament tuuu.. Gigil dengar..! Takuuuttttt... Kalo aku tau la lawan tournament takkan ku masuk futsal itu... huuuwaaaaa nyesal mak tau.. Tak perla main jer la ambik pengalaman... ;)


Masa ni baru sampai.. Muke suci lagi tak berpeluh...

Ramai gak join tournament KOSMO ni.. Dah kata terbukakan mesti la ramai yang join.. Ingat hari tu team perempuan jer sekali team laki pun ada jugak sebab ari sebelum tu hujan jadiknyer team lelaki sambung pagi tu.. Futsal ni start dari 26.05. - 29.05, ahad baru abis..

SYABAS berentap tarian poco-poco bersama KOSMO.. Masuk paper KOSMO tu... Femes mak tau..!


Suke sangat dapat menari tarian poco-poco.. Sampai mengekeh-ngekeh.. =P

Tak boley blah weii masa ni.. Mula2 si Nurul tula nak jawab soalan last2 DJ radio KL fm tu cakap Nurul tak boley jawab soalan tu coz duduk dekat ngan KL fm.. (Nurul yang pakai baju kaler biru) Memang kiteorang duduk bawah khemah KL FM.. hehe Ata dah takde tempat duduk situ jer yang kosong..


Tak caya nampak sebelah tu.. Team SYABAS tumpang duk dalam Khemah KL FM...hehehe

Masa ni sangat kelakar dah la dieorang pasang lagu Wonder Girl Nobody But You.. Tarian lak, kena menari tarian poco2.. Sangat kelam kabut masa ni..

Nasib la SYABAS ni dah biasa menari tarian poco2 kan.. Nak nak pulak si Nurul tu tau joget tarian poco2.. Kiteorang apa lagik ikut jer la... =) Team KOSMO menari berterabur tak macam SYABAS menari serentak jer..hahahaha Cayalah korang...!


Last kiteroang menang menari tarian poco-poco tu.. Team KOSMO kalah... weeeee

Dah penat menunggu mau berentap pulak.. SYABAS anta 2 team player.. Satu team SYABAS Hitz dan satu lagi team SYABAS B...

DJ KL fm bersama Nora...

Sebelum main ikat rambut Zarina dulu.. Panjang sangat rambut pompuan ni kasi ikat kemas skit..

Ce teka aku pakai nombor apa?? Haruslah nombor 7.. Nombor cantek tu..

Semangat Team SYABAS Hitz..


Okey dah start main... Mari tengok aksi ku di atas gelanggang Futsal..

Ce tengok minah yang diri sebelah aku tu tinggi nak mampos.. Semua yang main muke semua macam jantan... Serius weii dieorang main macam laki.. Sepak berdesup bole tu pegi...

Ada gaya pemain profesional tak????

Ker gaya jer lebih..


Tendang tah ke mana2..

Bergambar sebelum bermain... Tak kisah la kalah ke memang yang penting kiteorang menang bergaya.. ekekekeke Tahun depan sumpah tak mo masuk dah...!!!

piece : kathyjem

5 comments:

bobhandburry said...

Salam kunjungan... blog menarik, senang2 singgah la ke blog saya ;)

http://www.zuwairiaiman.com

sha a.s said...

Bravo kathy.u go gurl!!!

L@dykiki said...

wahh seronoknye!! tahniah manjerrrr

misscrab said...

menang bergaya..ok la tu...arr xbeli kosmo punnnn

**Bila Comel Jadi Comot** said...

hahha u nih sweet r sis..i mmg takutmain futsal kalau stakat badminton boleh la lagi..