Klik Yer!! Mekasih...

Sunday, June 5, 2011

Shoot outdoor pulak

Sebelum tu shoot kat dalam umah now di luar pulak..

Suke suke jer Affan masa ni hayung2 aku macam tu.. Ape die ingat aku ni anak patung ker..Gayat masa aku tau..

Ada hati nak angkat Affan.. Ape hingat dah ringan ker.. Berat macam gajah walupon badan kurus macam papan..

Shoot outdoor kat kawasan umah jer..

Nak kiss baby oleh..

Nak naik atas badan baby oleh..

Nak suruh baby dukung huny oley.. =)


Ala2 modal Aliza Kassim gitew..


Semua ni idea dari Shawn..

Abis aku suruh budak2 tengah naik basikal jadi modal kanak2 riang.. Cayalah adik semua, sangat supporting..

Yana Aku Shawn..

Abis sudah.........

Nanti aku upload gambar Sanding dengan baju lip lap lip lap tu ek.. =)

piece : kathyjem

3 comments:

Liyana Zahim said...

All of dem r so cool!

**Bila Comel Jadi Comot** said...

sis u sangat2 cantik dan sagt2 kiut huhuhu..xsabar tunggu ari saya lak nt ..heheheh

sha a.s said...

suke gmbr u dgn budak² bwk beskal tu....ehehe