Klik Yer!! Mekasih...

Saturday, June 18, 2011

Pose Maut Dari Pengantin Lelaki dan Pengantin Perempuan..

Saya dan En.Suami Berposing Sakan..

I pengang dagu you.. You pengang dagu i.. eeee geliiiii! hahaha

Peluk huny kuat2 bee... Jangan lepaskan..haha

Nak angkat kain pulak..

Sorang2 pose..

Mak dan Abah.. Sedondon mak dan abah..

Bersama family ku..

Family kakak ku dan abang ipar..

Sweet sangat bee angkat kaki macam tu..hehe

Okey dah abis story pasal kawen.. Yang lain nanti tengok dalam fb ye... Banyak sangat gambor penat la nak story.. ;P

piece : kathyjem

2 comments:

nasazfrog... said...

kathy.. akak tengok gambar kahwin ko ni teringin pulak akak nak bersanding lagi sekali, tp ngn anak2 sekali la erkk,,, hehehe syok tgk.... agak2 buleh ko,,, :)

The Blue Hornet said...

Huhu...sukanya... Ini inspiration nie. Dok tercari-cari nak pakai baju kaler gapo kawen tahun depan nie, dah tgk gambar2 Kathy n hubby dapat la sudah idea...hehehe.. But still, kena diskusi dulu dgn my other half... :-)