Klik Yer!! Mekasih...

Friday, June 10, 2011

I Love Yoo! One Utama

Tercapai gak akhirnya nak makan kat cafe I Love Yoo kat One Utama ni.. Dah lama mengidam nak makan tau.. Brape kali ajak en.suami asyik takmo jer.. Die tak brape suke makan makanan bubur ni..

Hari ni nasib ofismate aku mau menemanku makan di sana... hepiiiiii sesangat.. Bee jangan marah akhirnya dapat gak huny makan bubur+chakoi... =P

Zarina.. Staff baru SYABAS.. =) Macam mane kerja ngan SYABAS ok ker ko.. muahahahaha Mesti best kan kan kan.. =P

Makanan die sangat light sesuai untuk orang yang mau diet.. Petang karang mesti lapar sebab makanan macam ni cepat kenyang pastu cepat lapar balik.. Tapi bubur die sangat sedap.. Nak makan lagiiiiiiiiiii....

Sebelah aku tu Fadzly Videographer + Designer.. Staff baru jugak..

Tenkiu kat korang semua sebab mau ikut makan, makanan aku ni.. Next time aku lak ikut menu korang pulak ek.. =D

piece : kathyjem

4 comments:

mamyharraz said...

hai kathy ;)

i love yoo ni dlm one utama kah?

wanda arry said...

sedapnya

chatzrina said...

staff baru yerk! huahuahua!
ehhhh....keje ok sangat!! nk2 seksyen aku! teramat lah ok! demmmmm... hahaha!!

chatzrina said...

staff baru yerk! huahuahua!!
apa?? keje?? ehhhh...ok sangat!! seksyen aku la paling syokkk!! demmm..!! hahahaha!!