Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, June 14, 2011

Selepas Makeup Pose Sana Situ

Mase untuk memakai pakaian tercantek di dunia..

Baju pengantin di design by Shawn Sinar Sutera..

Kasut dan aksesori..

Pakai subang..


Sempat lagik tu nak jelir lidah..

Pakai riben..

Pakai kasut lak before nak pose..

Nampak macam senang nak ikat riben tapi payah gak.. Kena ada cara die baru riben tu nampak terletak kat atas baju tu..

Yang pakai baju cokelat tu assistant Amy Janz..

Dah siap semua nye.. Makeup baju semua dah di letak di atas badan... Tunggu pengantin lelaki jer ni ha...

Posing time before Pihak Rombongan Lelaki sampai..

Mane la laki aku ni tak sampai2.. hahaha Nampak benor tak sabor ye.. =P

mmuah kat korang semua..

Berposing bersama orang kuat di sebalik tabir..

Tayang ugung jap.. Seksi tak..ekekekeke

Ayu gitew...

Pelbagai pose yang akan korang saksikan..

Banyak2 picture, aku suke yang ni.. Sebabbbbbbbb aku nampak sangat comel.. Eeee malu nak puji diri sendiri... =P

Perlu ker nak jelir lidah.. Perlu perlu perlu...

Haaa kan cantek macam ni...

Senyuman natural.. Lenguh mulut nak bersenyum nampak gigi..

Ke Kanan..

dan ke kiri...

Argghhhh..! Tak sabar nak naik atas pelamin.. Cepatttt!!

Dah penat...

Kakak ku Zura, Aku dan Yana..

Bersama pengapit ku manjer yana..
piece : kathyjem

3 comments:

Atiqah Adnan said...

merah itu sangat cantik ok.. very stunning!! like..

kathy mmg ayu.. mata redup jee.. ^^

Shu Shinju said...

lawanya kamu....merah ang ang...:)

oneyani said...

suke tgk entry pasal wedding u..baju mekap..dan pengantin sume masuk..comel sgt!

brp pakej yang shawn tu ambik?mcm mahal je=p

p/s gi nganu tu nk gi mane?sy pon duk ganu gak