Klik Yer!! Mekasih...

Wednesday, June 22, 2011

Kami Di Jeti Merang

Kena ada kat Jeti Merang pukol 9.30 pagi.. Awal pagi dah bangun takut kena tinggal ngan boat..

Sudah siap mau ke Jeti Merang.. Tapi sebelum tu kasik breakfast dulu..

Breakfast kat Merang Resort ni simple jer.. Hotel 3 star, jadik makanannyer tak berape banyak sangat.. Ok la untuk lapik perut...

Baru aku perasan setiap kali ambik gambar breakfast kat mana2 hotel, mesti nak ambik pose ngan sosej... =P

Bersama suamai tercinta...

Makan bubur tak berapa nak bubur...

Perut dah kenyang nak berangkat ke Jeti.. Tengah tunggu teksi nak angkut kteorang..

Yezzaaa dah sampai kat Jeti Merang.. 20 minute jer dari Resort nak ke Jeti ni.. Tambang rm20 hengget...

Tengah menunggu penumpang yang lain...

Sementara menunggu penumpang lain yang tak sampai lagik, harus mengambil gambar di Jeti Merang ni, simpan untuk kenang-kenangan...

Tak sabar nak sampai kat Redang Mutiara... Nak snorkling, nak dengar bunyi ombak, nak main ngan penyu, nak posing sakan atas laut yang biru.. =)

Bee baik2 kang jatuh kat laut tu tak dapat nak snorkling.. ;P

Penumpang yang tak sampai2 lagik.. Mane dieorang yang lain ni, kiteorang dah tak sabar nak sampai kat Redang Mutiara..

Tak sabar nak sampai... Weeeee!!!

Setengah jam atas bos.. Hambik ko melayang2 aku ngn Affan atas boat.. Yang penting kami selamat sampai walaupon boat di bawak dengan laju sekali.. Nasib tak muntah atas boat tu.. Kalo tak naya jer penumpang2 lain kena muntah aku.. hahaha

piece : kathyjem

2 comments:

kuKu said...

perhentian pon best..ptt pegi juga..;P

fiszah_pjo said...

rindu kt jeti merang tu..dulu kami honeymoon kt pulau redang..so kena ke jeti merang utk ke pulau redang..da lama tak pergi :(