Klik Yer!! Mekasih...

Friday, August 12, 2011

Kami Juara Futsal Pompuan Hokey..!!!!

Okey uolssss sori yer aku lambat update pasal Futsal ari tu.. Biaser la sibuk nak menyambut bulan Ramadhan kan.. Cite pasal Futsal diketepikan kejap.. Cite Ramadhan dilebih2 kan...

Actually futsal kiteorang di buat pada 30 ari bulan ari tu.. Pastu selang 1 ari kite semua berpuasa.. Kaki yang kejang semua tu dapat la aku rase masa first berpuasa.. Pastu lama2 dah okey dah tak sakit badan dah..

Apa macam ada gaya seorang pemain bola tak??? Gaya jer lebih tu.. Tendang tah mane2 gak..

Minah bola..

Masa ni belum start main.. Muke bersih lagik.. Wanita ade 5 team, Lelaki lak 35 team.. Nasib la pompuannyer team skit.. Boley la kiteorang menang..!! Wahh! Confident ni boley menang.. Tengok la sapa pemainnye.. =P

Nama team kami Kakikickz.. Nama macam gah kan..hauhuahuahua Ce tengok kiteorang main macam maner... Laju berdesup pegi nye...!

Harap maklum saya pemain nombor 7.. Nombor manyak bagus itu...

Ce korang perhatikan.. Banyak2 nombor, nombor apa yang takde..

Harus la nombor 4.. Feng shui kata takde ongggg ooooo.. haaa percaya sangatla kan fengshui korang tu kan.. Tapi betul arr nombor 4 takde best wooo.. Nombor manyak mati.. ekekeke

Sebelah kanan dan kiri adalah coach kami.. Dua2 orang SYABAS gak.. Terima kaseh pada coach2 kami iaitu Wan dan Abang Majid.. Sebab dieorang la Team kami menang okey.. Banyak belajar teknik ngn dieorang ni..

Chartz, Kathy, Hana dan Nure..

Luv this picture..

Nampak tak pompuan yang tengah baring tu.. Haa die tu setengah laki setengah pompuan..hahaha Pokteh nama die.. Die la banyak menyumbang goal..Terima Kaseh banyak la Pokteh yer sebab banyak menjaringklan goal.. Dan die jugak dapat permain wanita terbaik ...

Dan yang tak boleh blah aku dapat permain paling BERGAYA.. muahahahaha Celah mane la kau main dengan bergaya.. Maybe sebab pakai Mascara kot.. Tu yang dapat gelaran Permain Paling Bergaya.. Aduihh!! abis kena bahan ngan budak2 ofis.. Malu oden.. Next year main, nak pakai serabai2 la.. kakakaka Mesti dapat gelaran permain paling comot.. :P

Akhirnya menang jugak team HQ.. Sebab kiteorang dah mandi bunga.. Buang segala benda2 kotor kat badan ni.. Tu yang boley menang tu..kakaka Kalo tak setiap kali main mesti kalah.. Selama 4 tahun main ni lah first time weolss MENANG...

Kami JUARA yooo!!!

Juara dapat trofi dan wang tunai rm400.. Tu yang pi bukak puasa kat Hotel Singgahsana tu.. Tu next entry yer.. =D

piece : kathyjem

8 comments:

Nadeeya Watie said...

terbaik..!!
^^

scha al ahmad said...

aku suka num 4..
:(

kathy jem said...

Nadeeya : tq dear.. :)

kathy jem said...

Scha : yekerr..orng la ckp bkn sy yg ckp..hehehe

Nurhidayah Shamsury said...

x de pic yg tgh main ker?

kathy jem said...

Hidayah : xde la..kiteorng lupa nk ambik..smue ingt nak main jer..hehe

ceera said...

fuyooo johan ko... hebak

kathy jem said...

tengok la sape yg main..muahahaha..gelak berlagak ni.. :P