Klik Yer!! Mekasih...

Sunday, August 7, 2011

Makeup Simple For Card Raya CCPA

Dah 2 tahun kiteorang CCPA (Corporate Communications & Public Affairs) tak buat Kad Raya.. Dis year boss kata kena buat gak.. So apa lagik masing2 bawak baju raya la.. Kena pose gedik & ceria depan kamera... Rase macam raya dah, abis satu ofis pakai baju raya..

Masa ni tengah bermakeup.. Makeup light2 jer.. Bulan puasa kan malas nak makeup tebal.. Simple sudah..

Dah siap.. Mau ke lokasi pergambaran.. Wah lokasi pergambaran ni..! ekeke Alaa artis nak shoot magazine gitew.. :P

Weeee tak sabar nak tengok hasilnyer..! cantik ker tidak....

Ni pon dah ramai kawan2 fb nak mintak satu kad raya.. Yerla sekarang ni pon dah jarang tradisi anta menganta kad raya.. Dunia dah canggih kan, semua nak anta kad raya gunakan internet.. Mudah, pantas dan senang katanyer..!

piece : kathyjem

4 comments:

KiKiHanakO said...

tak payah make up pun dah cantekkk manjer

ChiLaBaey's Spot said...

Saya nak satu juga... Nak frame kan nanti... Hehehehe... Boleh gitu...??? :)

kathy jem said...

Kiki : kena makup manjer..kalo tak muke mcm hantu..hahaha

kathy jem said...

ChiLaBaey's Spot : wah siap nk frame ni..hahaha boley3... :P