Klik Yer!! Mekasih...

Wednesday, August 24, 2011

Rambut Raya Uolllssssssss!

Lai lai rambut raya rambut raya..!! Wah semangat raya ni.. Harus semangat, kata tahun ni beraya sebagai isteri kan.. Harus cantek2 depan suami.. Cewah..!!

Okey aku ngi saloon dekat ngan ofis jer, kat bangsar.. Malas nak ngi Saloon yang aku selalu buat tu kat Wangsa Maju, dah jauh satu hal lak nak meredah jem.. Saloon kat bangsar ni pon ok gak murah pon murah..

Masa ni tengah touchup colour pastu treatment.. Pas treatment die trim skit hujung rambut.. Kasi buang rambut yang rosak..

Harus lepas blow curly hair..




















Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......

Rambut raya uolssssssssss....

Ko rase okey ker aku buat fringe hair ni! ker macam pelik...???

Yerla aku rase pelik lah.. Macam hidung nampak besar jer.. kakakaka Lagilah terserlah muka aku yang panjang ni...

Okey tak sabar nak beraya ngan rambut baru..

Brape lama la aku tahan rambut fringe ni... :P

piece : kathyjem

8 comments:

Deqna said...

ada fringe pun cantik, takde fringe pun cantik :)

**Bila Comel Jadi Comot** said...

Kelass uolls i like suka suka sukasuka....!!!!(nak loncat loncat golek2..!!!nih sis santeknyer..huhuhuhu sukanya....nak buat jugak cm sis tapi rambut saya degil hahahahah

Shu Shinju said...

wahhh...kathy nampak comel ngan rambut baru... cam barbie doll..

POSH76 said...

cantek...tp kalau takde fringe tu lagi better..suka ur own hairstyle

bonda dadif aka akish said...

ttp shanteq!

Nurhidayah Shamsury said...

tomei..tp lg suke rambut lurus tu lg..hehehe

eLLy said...

Cantekkkkk ... i like !!

.::: Princess MOMOY :::. said...

yes. gojes
ngah survey nak buat rambut raya juga nih