Klik Yer!! Mekasih...

Sunday, March 17, 2013

Breakfast English Kata Koo..

Eh eh dah lama tak update blog di hari weekend.. Tibe2 teranjin nak hapdate.. Kata nak jadi blogger tegar kannn kena la rajin berupdate tak gitew.. =)

Planning nak breakfast kat luar pagi ni sebenarnya.. Malam semalam borak2 ngan Affan..

Huny jom besok kite breakfast kat mamak.. Teringin nak makan tosei.. Alaaa nak breakfast mamak ker huny nak masak english breakfast la.. Cewah! english breakfast katanye.. hahaha Feeling makan kat hotel la ni kononnya.. ;P Sedih..

Haa ok besok huny masak ek.. Orait Cun!

Tadaaaa.. Ni jer mampu huny masak bee.. Gigih bangun kol 8.30 nak siap masak untuk suami.. Kalo tak kol 10 baru hegeh bangun.. Semangat nak masak ko kena la bangun awal.. hehe

Takdelah hebat mane english nyer pon.. hahaha Setakat sosej bee salami scramble eggs dah jadi english breakfast.. Tapi kenyang kejap jer la kang tengahari mengelupur cari nasi gak..

Satu untuk saya satu si dia.. Untuk si kenit blum lagi tunggu lagi seminggu yer sayang..

Masa ni mummy ngn daddy tengah breakfast Raiisah dok diam layan timmy time..

Dah abis makan Daddy teman Raiisah tengok tv.. Ari ni lepak kt rumah ajer nak keluar jalan2 tak boley lagi Raiisah baru baik demam.. Skang ni kang tengah musim sakit kalo boley elakkan aktiviti outdoor..

Eh lupe petang karang nak pergi rumah Opah Kajang.. Daddy nak ambik barang kat rumah maknye..

piece : kathyjem

5 comments:

Farah said...

Omg omg comelnyer baju Raiisah!! Haha where is it fromm?? :D The english breakfast looks delish, ingat makan dkt restaurant rupanyer homecooked <3 hehe.

Xoxo,
Farah ♥

cik chinta said...

bj raisah cun2, bli mn ek?

mamasuri said...

ermm sedap tu..sy suka english breakfast..nnti2 sy feeling2 kurus lah kejap..hehehe..

kathy jem said...

mamasuri : kan..feeling kurus la kononnye..hahaha sama kite pon fikir mcm tu..hikhikhik

BUNDA a.k.a KN said...


assalam dari bunda..

sekali2 english style ok gak kan...tapi lidah melayu..cari nasik gak akhirnya..