Klik Yer!! Mekasih...

Friday, March 1, 2013

Motherhood Expo 1-3 March 2013 - KLCC

Mane yang tengah mencari-cari barang baby pergila di KLCC nanti.. Expo baby ni start dari hari ni sampai ahad.. Dari 10:30am - 9:00pm..



Ramai tanya aku beli headband Raiisah yang comel2 yang cantik2 tu kat mane.. haaa jawapan die di sini.. Ye last year aku banyak borong headband Raiisah yang die dok pakai tu kat Midvalley.. Kalo kat KLCC pon sure la banyak pilihan kan.. Nanti korang leh cari kat situ..

Ok jumpe korang di situ nanti.. Ewah! Poyo sangat.. ;P

piece : kathyjem

2 comments:

ComelComot said...

bestnya dpt bb gurl ape lgi berhias la kan..nt cml dpt bb boy msti smple2 je outfit die hihi

D' Hasnie Aini said...

akak kathy nie ada web...

sy tengok comey2 belaka..utk hiasi anak dara akak tue..

http://www.ohbabygirlboutique.com/