Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, March 5, 2013

Ini Budak Sudah 5 Bulan..

Kejap jer die dah 5 bulan.. Apa perkembangan Raiisah dah masuk 5 bulan ni.. Hurrrmm apa ek.. Rase nye takde banyak beza pon 5 ngan 4 bulan.. Cume dah masuk 5 bulan ni badan die nampak berisi skit lah dukung pon dah rase berat.. Kalo tak sebelum ni rase macam tak dukung jer hahaha sebab badan Raiisah ringan sangat..

Sape dukung Raiisah mesti akan cakap.. Eh ehhh ringannye Raiisah ni.. hahaha Minggu ni nak bawak die ngi injection 5 bulan.. Harap2 masa timbang naik la berat badan tu.. Last timbang berat badan die 6 kg masa nak sunat ari tu..

Skang ni suke meniarap.. Asal letak jer atas tilam mesti badan dah terbalik..

Seperti biaser kuat menjerit tapi kalo kat rumah orang sangat behave yer rumah sendiri terjerit terlolong.. Huiih tak paham mummy kenape nak terjerit macam tu.. Takper biar kat rumah sendiri terjerit terlolong, rumah orang jangan macam tu yer nak.. Malu mummy nanti.. :P

Paling tak sabar nak bagi die mamam.. Yeaa bulan depan dah boley bagi die makan.. Dari skang dah start google resipi apa yang nak di masak untuk Raiisah..

Eceh! Macam la aku yang ari2 masak kenn ofcoz la nenek die yang akan masak.. Mak aku dah bagitau awal2 nanti Raiisah dah boley makan die nak masak itu nak masak ini.. Apa2 la nenek janji sedap.. Kalo cedap baru leh saya makan dengan manyak.. Eh aku pon kena masak gak tapi hari weekend jer la..huhuhu

Amboii pose tak nak kalah siap padang tepi lagi.. Mummy panggil Raiisah Raiisah die buat dekk jer..  Headband tu beli kat expo baby ari tu.. Rantai beli kat cotton on kids.. Baju zara kids.. Seluar baby hippo..

piecec : kathyjem

7 comments:

Fieda said...

comelnya raiisah...geram nak ubit leh hehe...nti 6 bulan leh join group makanan baby ni..mcm2 resepi baby...

http://www.facebook.com/groups/solidforbaby/

D' Hasnie Aini said...

comey raiisah... nie nak buat permintaan..nak raiisah jadi model boleh ^_^

~♥dieyba_baby♥~ said...

comel la raiisah nie.. putih je akak..

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

alahai, comei kecik2 dah bergaya

nurul ainaa anuar said...

comelnya raisahh nie.. nak pinjam boleh tak kak.. heheh :)

adarnadzmie said...

raisaah dah mcm budak besar akak tgk... anak akak pun baya raisaah.. :)comelll sgtt...

Mooniqueen said...

alololo...
jap je dah 5 bulan kan...
makin comel la raiisah ni..
geram... cium sikit