Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, March 26, 2013

Shopping Bersebab??? Sebab Apa?? Adeleh.....

Nak cari barang Raiisah sampai ke KL nun perginya.. hahaha Aku pergi bukan suke2 ye pergi bersebab.. Sebab apa nanti aku bagitau... Eceh nak berahsia konon.. ;P

Masa ni ontheway nak pergi Lot10 h&m.. Nak servey baju Raiisah kat sana sebab nak pakai jumaat ni..

Dah sampai Lot10 ternampak pulak kawan Affan.. Raiisah pun cuak awat muke kawan daddy aku berbulu macam ni.. muhahaha

Raicha Raicha pandang mummy ni.. Raichaaaaaaa...! Tak pandang2 gak dok sibuk tengok orang lalu lalang depan die sudahnye daddy jer yang pose... Daddy die yang kemain nak bergambornye..

Yeaa dah sampai h&m masa untuk mencari baju Raiisah.. Eh comel pulak die pakai topi tu.. Nanti nak pegi pulau Raicha pakai macam tu ek.. Tute sangat!!! Skang takleh lagi Raicha pon tak pandai duduk lagi..

Bersemangat kalo shopping baju anak ni.. hahaha Muke nak serius jer.. Ok h&m kat Lot10 tak banyak sangat pilihan rasenye saiz Raiisah banyak dah abis tinggal yang besor2 jer.. huh tak best..

Dah la Raicha ni susah nak cari saiz die.. Kalo saiz 4-6 bulan belum tentu die muat sebab badan die ni jenis haluih kalo debab senang sikit nak cari..hahaha

Raicha kehausan..

Ok dah shopping 2 3 helai jom cari makan mummy ngn daddy die sudah lapar.. Lalu depan Pavilion ternampak air pancut.. Raicha 1st time tengok air pancut kemain suke tak pandang kamera langsung..

Last2 mummy die jer yang dok sengih pandang kamera..

Buat muke..

 
 Buat muke lagi. Suke sangat buat mulut macam tu..

 Menikmati pemandangan KL katanye..

 Raicha dengan daddy..

Petang tu makan sandwich jer.. Diet ker?? hahaha Diet la sanget.... Tengok Raicha mata die kemain bulat tengok makanan.. Skang ni die pantang nampak makanan mesti dok tenung makanan tu dengan harapan akan suap ke mulut die.. hahaha

Ni lah gayanye mummy die kalo nak bagi die pandang kamera..

Elok je mummy ngan daddy die abis makan die pon buat kuih.. hahaha Kan aku dah cakap Raicha kalo jalan suke buat kuih.. Kuih tahik namanye.. buahaha

Haa ni namanye kepenatan...

piece : kathyjem

16 comments:

Miss Brenito said...

sejibik anak daddy tau.. muke dia more ke Affan an..

azida said...

suka tgk bila raiisah buat muka tu...cute sgt!!!

yayang laling said...

khaty anak u comel.. u mesti buat anak reramai.. huhuuh

FARAH AISHAH said...

HI KAK KATHY SWEET DAN COMEL DGN ANAK YANG SUPER DUPER CUTE....

aishah nak tanye kak kathy pakai botol jenis apa....aishah skang tengah proses nak cari botol yg sesuai untuk new born..sbb nanti nak biasakan baby hisap botol bila saya dah start keje :)

tq :)

Rina Ellisa said...

alolololo comil nye dia senyum tu :D

gambr last cool lah dia tidoq :D

cik chinta said...

comel raicha. nt nk bby comel gni jg

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

hahaa.. gi jalan mana pun nak tinggal tanda ye. Raiisah nak cukur jambul ke

Elis Escada said...

comelnyer kasut dia...

Roziana Ismail said...

ololololo...tomei2nya betul si raichah nie..... :)

meera said...

Comelnyer... Kcik je dia. Manalah mummy dia dpt baju n kasut comey2 raisah ni ya.

Didi Kar said...

comellllnyaa raiisah. x sabar pulak nak tgk raicah dgn baju baru..

Chekgu Azrine said...

raiisah ni bdk baik..nmpk xpndai meragm ek..good girl!!!

Mooniqueen said...

alaaa kenape comel sesgt si raisha ni...geram la..meh lekat sikit kt bb aunty ni syg...

kathy jem said...

yayang laling : baik tunggu next year proses bukak kilang akan bermula..hehe

kathy jem said...

FARAH AISHAH : mcm akak ari tu guna avent masa raiisah baru lahir skng ni guna tommee tippee..tp brand mam ramai cakap bagus..

Lola said...

Comelnyaaaaaaa
Nak geget boleh?