Klik Yer!! Mekasih...

Monday, March 18, 2013

Nuffnang 6th Birthday Bash di Lust KL

Sori uolss lambat skit  update Birthday Nuffnang ari tu.. Ni si Eira baru email gambar kat aku.. Biaserlah pompuan tu berjanggut skit nak tunggu gambor dari die.. hahaha

Eira : Manjer ko nak pergi tak birthday Nuffnang.. Oh boley ke ikut aku.. Boley jer manjer jom la teman aku.. Siapa la daku nak di bandingkan dengan blogger famous siap berinvited lagi korang hado.. Takdo kan.. So takdo ikut jerla..hahaha

Eira kite berdua jer ker.. Ha la kite berdua jer la.. Nape ko nak ajak Ayu ker.. Boley ker.. Boley jer..  Ok nanti aku wassapp dia.. Ni pon jenuh pujuk si Ayu ajak join.. Alasan pompuan tu tak nak ikut sebab takde baju.. Boley.. Ala manjer jom la sajer jer meriahkan keadaan.. Cube u geledah baju dalam almari u mesti ada terselit2 baju yang cantik2.. hahaha Kalo ada manjer kalo takde i tak ikut.. Ok2 pergi tengok dulu.. Tunggu punye tunggu petang tu baru Ayu accept nak join kiteorang.. Fuhh lega ada berteman nak pergi..

Meriah skit bertiga.. hehehe Dah Eira ajakkan aku pergi jerla.. Lagi pon Affan dah bagi lampu hijau.. =) Time kaseh bee coz memberi izin untuk isterinya berjimba-jimba dengan manjer2.. hahaha Eh berjimba-jimba pulak ayat tak sesuai tu.. Pergi Sambut Hari Jadi Nuffnang.. Ni kena pergi ni kena tunjuk muke kat orang kuat Nuffnang baru dapat iklan kat blog nanti.. Eceh poyo jer! ;P

Petang tu pergi rumah Ayu park kereta aku kat umah die.. Senang naik satu kereta.. Naik kereta die laju skit kang balik malam boley pecut laju..hahaha

Driver saya yang paling cantik.. Ok bersiap sedia pergi rumah Eira.. Jumpe kat rumah die dulu then baru gerak sama2 ke Lust KL..

Sampai2 event dah start terus sain birthday wish Nuffnang di situ..

 
Kena bergambar dengan prop..


Masa ni baru sampai.. Orang pon tak brape ramai lagi.. Lain macam pulak datang tempat macam ni.. hehehe Dah lama kot tak pergi tempat macam ni.. 

Giler kekok bila berada di tempat ini..  ^____^

Sempat la bergambar dulu sebelum makan.. Ok dah snap 2 3 gambar jom cari port makan.. hahaha Makan jer yang ko ingat kan.. Ata dah datang birthday party mestila nak makan..

Ok makan time.. Boley tahan jugak makanan kat LustKL ni.. dappp..

 
 
 
Bile ambik gambar macam ni terasa diri belasah tahun..wakakaka buek! Sila muntoh biru...

Ada la persembahan skit.. Tapi sumpah semua tak kenal..hahaha

Siap ada Saloon lagi.. Siapa2 nak berdandan boley naik tingkat atas.. Free ker berbayar itu tak pasti.. Rasenye mestila bayar kot takkan free kot..

Belon bersepah kiri kanan.. Syok capai2 belon sambil ok pose kiri pose kanan.. hahaha Dasar minah kaki bergambor..

Teka lagu.. hahaha Sepatah haram lagu pon Eira tak paham tak pernah dengar.. Tapi dapat hadiah gak..

Bersama blogger Ciklilyputih..

 
 
 
 
Dah jom cari air sudah haus..


 
Lepak minum sat borak2 before pulang..

Luck draw..

Selamat Hari Jadi Nuffnang yang ke 6..

Best pulak lepak macam ni.. Dah lama tak lepak waktu malam macam ni dengan manjer.. Last bile ek.. Tah tak ingat.. Kol 10 lebih baru gerak balik..

Cepat pecut laju manjer.. Anak dah merengek kat rumah.. hahaha

piece : kathyjem

2 comments:

Farah said...

You girls look lovely :))

x
Farah

lorlipop said...

meriah~~