Klik Yer!! Mekasih...

Friday, March 15, 2013

Sunglasses Baru Tite....

Weeeee tantik tak tite nyer sunglasses... Tite beli sebab homei angat.. Tite beli kat Midvalley tadik... A'ah tantik angat!!! Meh kasi lempang sikit.. Elok skit bercakap tu.. Nak tite tite.. Buahahaha

Ni beli untuk Raiisah la takkan aku pulak kot nak pakai sunglasses ala tomei tomei ni.. Giler apa.. hahaha..

Okey boring tak sabar nak balik nak main2 ngan Raiisah dan tak sabar nak pakaikan sunglasses ni kat muke die..hahaha Muat ker idak die pakai.. Kalo tak muat kite kasi simpan sampai die boley pakai.. Owh lupe kite beli kat Mother Care ada sale sampai 24/3 ni.. Cepat terjah!!!

piece : kathyjem

5 comments:

Rina Ellisa said...

kalau dh ibu raisah pakai comil, raisah pakai lagi comil kak..hihihi :P

kak, kulit muka mu mulus nye.. cantik! :)

Mimy Hamid said...

confirm comel raiisah...yeayy

Ema Rie said...

for mak raiisah pun ok... mak dia pun comey...

✿ pink velvet ✿ said...

X sabar nak tgk muka raiisah pakai :)

Farah said...

hahaha comel nyer sunglasses baru awakk!! hehe cant wait to see raiisah wearing her new sunglasses, is it her first?

Farah ♥