Klik Yer!! Mekasih...

Wednesday, April 10, 2013

Jadi Model DnA Boutique untuk Fashion Show di Midvalley

Last week kat Midvalley ada buat maternity & children expo dari ari jumaat sampai ahad.. Jadi Dynas mintak tolong kami manjer2 jadi model untuk fashion show DnA boutique for ari sabtu & ahad..

Okla untuk jadi model pakaian ibu mengandung kalo suruh jadi model lain takmo malu.. hehehe.. Dynas cakap ada lagi perserta yang join semua dikalangan pembeli setia DnA.. Ok dengar semua orang2 biaser ok boley join.. Lagi pon ni untuk fun jer.. Kalo nak model profesional Dynas tak ambil kiteorang ni dah lama die ambik model catwalk yang profesional tu..

Satu jam sebelum event start kami dah kena ada kat booth Dynas.. Dynas nak bagi baju.. Ye aku ngan Ayu dapat baju mengandung.. Eira terselamat awal2 pompuan tu dah cop baju breastfeeding..

Kena pakai perut palsu..

Hahaha Ni kali pertama tengok perut Ayu buncit.. Kelakar masa ni.. Masing2 tergelak tengok perut Ayu..

Turn aku pulak.. hahaha Aku punye perut takde rase lawak sangat sebab pernah mengandung jadi tak pelik sangat nengoknya...

Hohohoho Aku mengandung untuk kali ke 2 dengan pantas hanya 2 minit sudah perut ku jadi begini..

Dynas tengah teka boy ker girl.. Oooo boy Dynas kata.. hihihihi..

Bergambor dengan owner DnA boutique Dynas Mokhtar..

 
 
Sebelum show start bergambar dalam DnA booth..

Dah orang ingat kami pregnant betul.. Kat fb bersepah semua cakap tahniah kat Ayu.. hahaha Takkan la korang tak terpikir perut Ayu tu tibe2 membesor dalam masa satu hari macam ni.. Mungkin kawan Ayu jarang bukak fb kot.. ;P

Aku pon sama gak ada jer yang tanya **Eh Kathy bile awak mengandung?? **Tahniah Kathy mengandung untuk kali ke 2, Raiisah dah ada adik.. Erk!

Eira kalo pakai baju pregnant confirm orang akan kata Tahniah Ceera, Yunnan ada adik.. hahaha

Suke aku perut macam ni ye.. huh! Nanti dulu ye b tunggu Raiisah besor skit..agegegege.. Baju yang aku pakai ni harga die rm139.. :)

Eira sangat profesional ok.. Siap catwalk sambil tunjuk baju breastfeeding di bahagian dada, siap selak lagi.. Kelas ko Eira profesional pon tak macam tu..

Haihh pejam mata pulak aku ni.. Ngantuk ker apa.. Kalo ngantuk balik rumah tido.. hahaha

Nerves mak masa ni okey.. Sengih rase gigil2 kat mulut tu..Rase senget2 dah mulut tu.. hahaha

Suke tengok makeup Eira.. Nampak lain muke ko Eira cantik serius.. Selalu makeup ko simple jer ari tu vaa vaa vass bomm.. ;P

Yeaaa show dah abis.. Mari pulang perut dah lapar nak makan..

Baju kami semua dari DnA.. So korang leh terjah butik Dynas di Setia City Mall atau pon di The Curve.. Manjer i Yana pon ada jugak.. Dia jadi photographer ari tu..

Walaupun Dynas tak pakai high heel dan aku pakai wedges tinggi still tidak dapat menandingi ketinggiannye..

Eira skit lagi tu skit jer.. Ko kena pakai heel 10 inci baru sama tinggi ngan Dynas.. hehehe Tinggi sangat u ni manjer.. =D

piece : kathyjem

3 comments:

Mooniqueen said...

wahhh dah boleh jadi model sambilan pasni ;)

mrs kayrul said...

klu tak cakap jadi model kompem ingat raaisah nak jadi kakak...hehehe

AlyzaFisol said...

korang semua lawa2... :)