Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, April 23, 2013

Saya Takut Cat

Cat ni beli masa pegi Penang ari tu sajerlah beli untuk Raicha sebab comel sangat tengok cat tu bergerak-gerak.. Dah beli takut pulak..

1. Muke suke dapat pegang cat..
2. Eh kenape mata kucing ni menyala..

3. Muke terkejut beruk sebab cat ni berbunyi miauw miauw..
4. Uuwwaaaaa takutttt!!!

Hahahaha Kelakarlah Raiisah ni tengok mainan bergerak jer takut.. Bukan kata bergerak ada muzik pon boley takut gak..

Yeeeaaa dah tak takut cat.. 3 4 ari jugaklah nak bagi die berani main ngan cat tu..

Dah tak takut abis die sayang2 cat tu.. Tu bukan sayang Raicha tu gigit namanye.. hahaha





piece : kathyjem

10 comments:

cikji said...

Dh berkali ulang tgk keek tuh.ksian pun ada.klakar pun ada.hahaha

FadMN said...

ala,lebat nya rambut raicha.baby i rambut ciket sangat.huhu

Izzati Asyraf said...

raicha geng aunty la takut kucing..hehe..

Chekgu Azrine said...

rasanya sis semua budak takut ngan benda2 gini..terkejut kot..hehehe

Nurulhuda Abdul Latip said...

Kelakar laa. Comel je muka raiisah ni..Kita pun ada beli sekor kucing ni jugak.

intandayani said...

kcg2 kat rumah ni sibuk la cr mne dtg bunyi cat ble play td...hehe

laila74 said...

Baby raisah ni kenapa rambut lebat kening xder.mumy kena selalu buh minyak buah keras.. Dh besor kena panteh kening cam mummy l

meera said...

Aloloo ciannye bdk comey... Hebat tul raisah, takutnyer x lama pun.. Suka tgk raisah bls dendam kat kucing tu.. Kisses to pretty littlelady.. Mmuah.

Mon MonaLea said...

la...suka tengok muka dia nangis tu

sweetlavender86 said...

raichaaaaaaa why u r so cuteeeeeeeee..aunty gerammm