Klik Yer!! Mekasih...

Monday, April 22, 2013

Last Day di Penang bersama Mommies Vast..

Dah nak balik dah rase tak puas dok kat Penang 3 ari.. Al maklumlah kami ni jarang berjumpe,  masing2 ada family lagilah susah nak jumpe.. Dapat berjumpe 10 hari 10 malam pon belum tentu puas berborak..hahaha

Ahad tu sebelum nak bertolak kami breakfast dulu di hotel..

Terserempak dengan Aida.. Ingat tak jumpe die dah.. Aida balik awal.. Pagi tu die dah bertolak balik KL sebab ada kenduri kawen.. Sekejap jer rase jumpe Aida.. Dahlah jumaat tu dapat jumpe malam jer pastu sabtu, Ahad aida dah balik KL.. Takper Aida next aktiviti kite yer.. Mommies Vast tunggu..

Lol ni jer breakfastnye.. Huuiii tak larat nak makan banyak perut penuh dengan makanan, semalam tu pon tak hadam lagi..

Ni pon dah kenyang..

Sebelum nak siap balik kami bergosip sekejap.. Bapak2 jaga anak jap bagi chan mummy's nak bergosip.. Best dah lama tak berborak macam ni semua cerita form 1 sampai form 5 kami storykan balik.. hahaha Kelakor jer kalo ingat balik cerita zaman sekolah masing2 nak tunjuk hebat & poyosss jer time tu..

Dah abis bergosip kami naik bilik nak bersiap balik.. huhuhu Tak puas la pulak bergosipnye rase sekejap jer..

Dah siap nak balik KeyL..

Tak sabar nak balik nak main dengan Raiisah.. Rindu 3 ari tak jumpe die..

Boley la macam ni Raiisah takde ce kalo Raiisah ada tak sempat ko nak berpeluk-peluk mengatai macam ni.. kakaka

Sementara tunggu semua ada kasi snooker satu round..

Fuad menunjuk kehebatannya.. Tolak bola tu jangan tak tolak..

Anak2 beri kata semangat..

Tunggu Nieda tak turun2 lagi.. Kami semua dah checkout..

 
Tunggu Nieda lama sangat kami posing dulu..

Dah macam2 gaya dah keluarnye..

Tonggek Iena jangan tak tonggek..kakakaka..

Haa sampai pon Nieda.. Jaga Ayman jap Nieda nak checkout..

 
Amboii Ayman dapat cokelat kemain diam die kat situ yer..

Dieha, Iena, Anne, Aku, Nieda.. Eija mane?? Eija gerak awal sebab anak die Mikhail cirit birit.. Sian Mikhail cirit birit..

Ok tinggal ni jer jom ke Hard Rock.. Weee tak sabar nak shopping sana pulak..

Kami di Rock Shop..

 
Affan sempat rembat satu topi..

Diha gile menyopping.. hehehe

Mommies Vast bershopping sakan..

Cepat mommies vast shopping nanti nak bergambar depan gitar giant tu..

 
Comel ingat nak beli untuk Raiisah tapi macam tak berbaloi patung cenonit kecik macam tu 60 hinggit.. Baik aku beli baju..

Rase2 mane yang aku ambik untuk Raicha..??

Ok dah abis shopping moh kite berposing..

Gaya Michael Jackson..
Dean ngan Affan nak jugak gaya MJ nye..

 
 Over betol laki aku.. Eh ker aku yang over..

Yeaa yeaaa..!!! Ni kalo ada Raiisah die dah buat Rock sambil hisap jari.. hahaha

Dapat jugak bergambor depan gitar giant ni.. =)

Dean, Anea, Anne..

Dieha, Mia, Awish, Abng Hasan..

Pa'an, Ayman, Nieda..

Eh family Iena takde tak sempat nak ambik.. Sebab time dieorang berposing aku lah mengambik gambar dieorang..

Haa sesi mengedik dah bermula..

Anne tak boley bla gaya tu.. kakakaka Rock kapak babeh! muakakaka

 
 Rock kapak ker michael jackson.. ;P

 
Pose wajib..

LOMPAT!!!! Anne nampak tak di perut tu.. Pandai tak kite cover line.. ;P

Kaum bapak berRock pulak..

 
 
 
Dah puas bergambar depan Hard Rock Hotel kami ke Ayu Mee Udang..

Sedap terbaik.. Udang gemuk puas ati makan rase nak repeat kali ke 2 tapi takut tak abis membazior..

 Me & Hubs..

Masing2 sedang menikmati Mee Udang gemok..

Oooo Mee Udang wooo..

Dalam hati Dean.. *B perlu ker awak makan macam tu.. hahahaha ;P

Family Nieda..

Iena dan Fuad..

Abang Hasan & Dieha..

Ko masing2 kebuloq tinggal kulit udang jer yang lain semua licin menjilat pinggan.

Di akhiri dengan Mee Udang Anne.. hahaha Abis makan mee udang kami terus gerak balik KL.. Bertolak dari Penang ke KL dah petang jadik kol 12.30 malam baru sampai rumah.. huuu kepenatan dan kegembiraan..

Abis jugk story kat Penang ni.. Next time nak datang lagi kat Penang rase tak puas datang 3 ari tu kena pergi 4 ari baru puas.. ;)

piece : kathyjem

6 comments:

Siti Shuhadah said...

KATHY..NANTI DTG LAGI..LEH JUMPA..BAJU RAIISAH YG PUTIH TU LAWA..KATHY AMBIK YG MANA?

kathy jem said...

Siti Shuhadah : next time dtng Penang kite bgtau boley jmpe Shu..hehehe kathy ambik yg rompers tu..

mimiEhalim said...

nanti datang penang bawak raiisah pulakk.. pastu buat sesi bertemu followers ok sis!! ehehhe

meera said...

Bestnyer penangggg..!! Btul lps ni kathy bawak raisah plk pastu leh wat sesi bertemu peminat raiisah.. Hehhee kathy jgn jeles tau, la ni raiisah comey lg ramai pminat.

kathy jem said...

mimiEhalim : tu semestinya..lepas ni ngi Penang wajib bawak die..hehehe Boley jmpe kamu sekali.. ;)

kathy jem said...

meera : memang best..rase tak nak balik jer..hehehe Baik nanti kite ngi Penang kite bwk Raiisah yer.. ;D