Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, December 16, 2014

Malas!

Malasnya nak buat apa2..Dari last week MC kena jangkitan virus diarrhea, hari ni baru masuk ofis..Alhamdulillah dah ok sikit.. =)

Hujung2 tahun ni kebanyakkan orang dah goyang2 kaki, mood bercuti ke Pulau Maldives..hahaha..kami dihujung2 ni kena bekerja keras.. banyak event nak kena settle ni.. T_T  Kenapa buat event hujung2 tahun ni..kenapa...kenapa.......? Ok jangan banyak bunyi buat jer kerja tu nanti bos tolak markah padan muka.. =P

Muka pon macam mintak penampar ker mintak penumbuk...hahaha Ok la nak turun lunch lapor..tata....

piece : kathyjem

8 comments:

Ein lanabulu said...

ya la macam muka mintak penampaq pun ada macam muka shila amzah pun ada gua tengok..hihi

yoorin melacolea said...

ahaaa.. samalah nasib kite.. banyak plak org dtg malaysia ni kenapa.. penat laa handle group tour ni.. semua org dok pi bercuti.. kami plak layan orang yg bercuti plak.. ahakss..

kathy jem said...

Ein lanabulu : hahaha jangan nak Sila Amzah sangat..jauh panggang dari api..hahaha

kathy jem said...

yoorin melacolea : uit tu lagi penat..kalau ikut dorang pergi bercuti sekali takpe jugak..hehehe

Wan Hafsah Wan Ismail said...

Muka malas pun cantik.
kagum sangat
salam kenal kathyjem. :)


http://wanhafsahwanismail.blogspot.com/2014/12/bergaduh.html

Rosmadi Shakri said...

kalau bos ko tahu ko malas habis la,,,,
ekekekeke

anayiraf said...

eh kathy...3x bc entry nie baru prasan baju kita sama...Brands Outlet kan?? buy 1 free 1...hahahhaha

kathy jem said...

anayiraf : a'ah brands oulet..suka beli baju kat situ cantik2 kan..murah pon murah.. =)