Klik Yer!! Mekasih...

Monday, December 1, 2014

Second Time Raiisah Masuk Wayang

Ni kali ke dua Raiisah tengok wayang.. First time masa tengok Transformers 4 dengan Atuk Nenek.. Kelas ko Nak wayang pertama tengok Transformers..hahaha

Memang plan nak bawak Raiisah tengok Big Hero 6 sebab aku selalu perasan setiap kali trailer Big Hero 6 keluar kat tv mesti mulut bising tunjuk2 kat tv "tuu tuu".. Lagi satu kalau time jalan2 ker nampak poster Big Hero 6 pon sama mesti tunjuk2..

Ahad siang tu Affan kerja jadi malam la kitaorang tengok.. Sampai2 MBO Citta Mall, Raiisah macam orang histeria tengok patung Big Hero tu kemain suka dia..

Ni la aksi pertama Raiisah bila nampak Big Hero..

 Suka sangat dia sampai keras2 badan tu..hahaha..

Happy Raiisah impian nak tengok Big Hero 6 tercapai.. hahaha

Sat na kejap lagi kita tengok..

Malam tu memang ramai ibu bapa bawak anak2 tengok Big Hero 6..

Ecececece Daddy pegang2 konon..

Padahal nak bergambar ngan Big Hero tu.. elehhhh b nak bergambar dengan patung tu cakap jer la buat2 berdiri konon..hahaha

Mummy & Raiisah..

Ok sayang jom wayang dah start.. masuk tempat macam ni kemain excited dia "Wahhh wahhh wahhh"..

Seat ambik sorang untuk Raiisah.. Tak sampai berapa minit tengok nak duduk atas riba daddy pastu mummy pulak.. Mula2 tu mulut bising jugak la dalam wayang.. Jenuh suruh dia sshhhhh sshhh diam.. Takut mengganggu orang sebelah pulak..

Last2 tak sampai abis tengok terus kroihhh kroihh.. Nasib baik tak berdengkur kalau tak malu mummy ko nak.. hahaha Sabor jer lerr..

Apa la tadi beria2 tengok pastu tido pulak..Masuk kereta terus terjaga.. Nanti kita tengok wayang lagi okey!

piece : kathyjem

9 comments:

Chekgu Azrine said...

Pandai raiisah tgk wayang..
Rasanya kalau aish ni mau dia tawaf 1 panggung tuh...hadehhh

FadlinaMokhtar said...

I tak berani bawak anak i masuk wayang takut dia buat bising.haha.rasa cam nak jugak try nanti.
FAD

mama tisya said...

smlm nk tgk big hero tp show dh lewat so tukar tgk penguin madagascar..nanti try bw raisahh tgk peguin madagascar best gk...

Shark Kay said...

ler...sampai tertido..
hehe..
syok sgt kot kusyen tue,
tambh pulak dgn sjuk aircond..
mmg sodap tdo.

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam kathy
nomeinya echa
geram jer tiap kali nengok tau3
behave lak tu
pandai nengok wayang
kalola abag fayyadh dia yang buat wayang dalam itu wayang :P

Jumiyatul said...

Ya Ampuunnnn comel sangat Mek Ecah niiiiii! Geram je tengok!

yoorin melacolea said...

hehehe.. comel raiisah.. bagusnye behave dalam panggung.. !!! alahai.. i pon lama gile tak tengok wayang dah nak setahun.. sobbsss.. redha laa ada anak kecik

Muhd Asri said...

Errrr...tengok wayang

Didi Kar said...

Best kan big hero 6. Part sedih tu meleleh2 air mata ku huhuhu. Lagi suka big hero 6 dari penguins of madagascar ^^