Klik Yer!! Mekasih...

Friday, December 12, 2014

Sakit Suruh Berehat..

Selamat pagi semua..hari ni saya mc..amboiii mc pon nak kecoh..hahaha..lama rasanya tak demam..ni berjangkit dengan Affan la ni..die baru lepas baik demam aku lak demam..Dari tengahari semalam badan dah start lain macam..Pagi tu cherry berry sampai ke petang tak ok2.. Lepas Asar terus badan panas start sengal2..

Balik kerja tu terus pergi klinik sebab badan dah start gigil2..Nak pergi besok pagi arhh tak boleh tahan dah alang2 balik kerja terus la pergi klinik..Klinik biasa pergi tutup pulak, pusing2 la satu Uptown Damansara cari klinik yang bukak..yerla semalam kan Selangor cuti.. lagi pon kebanyakkan klinik sampai pukul 5 macam tu dorang dah tutup..Nasib baik jumpe klinik yang bukak.. Masuk2 tu dia bersusun orang sakit.. Bagus jugak Klinik Wong & Chye ni..doktor dia check pon details..Setengah klinik tu check macam nak tak nak jer..Paling tak syok dapat doktor masuk2 check pernafasan bagi ubat dah boleh balik..mencik dapat doktor macam tu kerja macam tak ikhlas..sebab banyak kali kena.. =(

Next time boleh datang klinik kat Uptown Damansara ni..dan paling best Klinik Wong & Chye ni 24 jam.. Balik dari Klinik terus bagitau Affan jumpe klinik best..next time kalau sakit, demam ker apa ker boleh datang klinik kat Uptown tu doktor dia bagus..dekat pon dekat dengan rumah..=)

Dah la perut tu baru nak ok makan lak nasi lemak..teringin la.. T_T aku macam ni la kalau demam mula nak makan benda yang tak boleh makan..sambal tu cuit sikit2 jer..tak boleh makan abis berasap perut nanti..hahaha

Dah lama tak telan ubat banyak macam ni.. nasib baik la aku ni pencinta ubat..kalau tak memang susah la nak telan..

Ok la bye nak rehat.. Nasib baik perlawanan Netball besok postpone.. kalau tak, tak tahu nak cakap apa..

piece : kathyjem

9 comments:

MamaAliya said...

salam kenal kathy.semoga cepat sembuh.kalau demam kita amalkan ambil banyak bawang putih.letak dalam sup ayam dan juga dalam bubur nasi.its work for me.

Norma NML said...

get well soon Kathy :-)

Chekgu Azrine said...

Get well soon kathy

TengkuButang said...

Haiii.. cakkkk..
done follow sini no. 1408,
sudi-sudikanlah follow me back yea..
leh kita saling kenal mengenal,
kunjung-mengunjung selalu..
salam kenal yea.. =)

http://tengkubutang.blogspot.com/

kalau minat kucen leh follow blog
teman yang lagi satu gak..
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

TengkuButang said...

hu2.. sama la kita, tak sihat.,. tapi teman tak suka makan ubat.. huhuhu

Izzati Ghafur said...

get well soon

Izzati Ghafur said...

get well soon

Latifah said...

sedap nyer la nasi lemak daun pisang..

LatifahFazri

Najib Ariyan said...

cepat sembuh yer... kalau lama sangat demam nya tu better check utk denggi...