Klik Yer!! Mekasih...

Thursday, December 11, 2014

Stroller Kecik & Murah!

Sebab ramai sangat tanya pasal stroller Mek Echa ni aku meh story sikit pasal stroller payung ni.. hahaa

Dah lama sebenarnya nak beli stroller baru untuk Raiisah.. Yang lama tu boleh pakai lagi cuma tempat pemegang tu dah koyak..Roda pon dah lari2 sikit.. Hari tu kebetulan keluar dengan Ayu pergi la mencari stroller Raiisah.. Stroller hijau Raiisah hari tu lupa nak bawak.. Nak patah balik ke rumah macam malas.. Alang2 beli jer la yang baru..Dah kat 2 tahun stroller Raiisah tak bertukar dari hijau dah jadi kaler cokelat dah..hahaha.. Pemalas nak basuh..

Memang dah lama usha stroller brand Hauck ni.. Hari tu tengok member pakai macam best jer.. jenis aku memang suka stroller payung ni tak minat stroller bagak-bagak ni tak tau kenapa..hahaha maybe susah nak bukak pasang kot..

Sebab apa aku suka stroller payung ni??

SEBAB :

1. Ringan
2. Mudah di bawak ke sana ke mari
3.Mudah disimpan
4. Space jimat

Stroller jenis macam ni tak boleh baring tau so anak setahun ke bawah agak tak sesuai untuk duduk  stroller ni.. Sesuai untuk setahun ke atas yang dah boleh duduk..

Nak simpan dalam bonet kereta pon senang..See penjimatan space kan.. Siapa pakai kereta comel macam aku sesuai la pakai stroller buggy ni..Pakai stroller bagak memang thank you very much la nak muat kereta2 comel macam aku ni..

Harga dalam rm199..Ada 2 colour jer, hitam dan merah tapi aku tak ambik colour merah takut senang kotor.. Malas la nak cuci2 ni.. Nasib baik bukan pencinta colour merah dah kalau tak mesti dah ambik..hehehe

Korang boleh dapatkan di Toys R Us, One Utama.. Selain tu dekat Sunyway Pyramid dan Midvalley pon ada jugak.. Dekat Ikano Mutiara Damansara takde tau hari tu aku pergi takde jual..Toys R Us outlets lain tak pasti pulak..

piece : kathyjem

5 comments:

Mrs_Wonka said...

nyaah...ingat aku lagi tak?? meh kol number aku or whatssap 018 2230760

kemain fofular dah dier skang yer...hahahhaha

Chekgu Azrine said...

Selera kita psl stroller anak mmg sama..hehehehe..ahkak pun suka yg jenis camni..senang nak bawak

cik mah said...

Comel...t anak dah besar sesuai kot kan..klau yg kecik2 ni mcm kena bring2 kot kan..

TengkuButang said...

suka kaler merah tu..

zeera lily said...

kalau disney punya..
stroller ala buggy boleh baring..
murah pun murah.. baby 5month da blh duduk.. tgk kt blog sy ye...