Klik Yer!! Mekasih...

Wednesday, March 11, 2015

Hilangkan Penat

Hi semua..penatnya la hari niiii.. satu hari dok mengemas stor kat ofis..dari pagi mengemas sampai tengahari baru selesai..penat mengalahkan lari 100 meter.. penat sungguh tu! hahaha.. =P

Selesai mengemas stor, tengahari lunch ayam goreng kampung dengan ofismate..Bad belanja! Terima kasih Bad...pastu mata dah terlelap2 depan pc ni ha..ingat nak tidur je ni.. dalam pada ngantuk ni kepala dok teringat nak pergi holiday.. nak bergolek2 atas pasir pantai pastu menikmati pemandangan sunset..uuwaaa dah lama tak pergi pantai ni..bile nak pergi bercuti ni B??

Nak pergi holiday tu tak tau bile jadi kita layan dulu gambar2 kat bawah ni dulu..ambik mood katanya..dah ada mood baru plan pergi Holiday!!!

Alangkah bestnya dapat berenang dalam laut hijau ni..

Dapat minum ayaq kelapa syok ni..

Letak Mek Echa dalam buaian tu mesti menjerit terlolong minah tu..hahaha

Bestnya dapat lepak dengan manjer2..gosip2, makan, minum, gelak ketawa, tengok gelagat anak2 berendam, berenang, berlari atas pantai..lamanya tak lepak dengan manjer tepi pantai..

Teringin nak massage tempat macam ni..tak pernah merasa..

Alahaiii tak terkata dapat bilik honeymoon macam ni..

Bestkan dapat bilik betul2 mengadap depan laut..aku last dapat bilik depan laut masa pergi Pulau Rendang dengan Affan, masa tu baru kawin..kenangan paling terindah..bile la nak dapat kenangan honeymoon tepi laut macam tu lagi..B jom pergi Pulau Redang!

Bathtub tepi laut pon teringin jugak tak pernah..eee tapi malu la nak mandi dengan tingkap open macam tu..tiba2 ada orang 'Hi' kat situ..acaner..hahaha

Manjer-manjer jom kita plan pergi holiday!!! teringin nak hirup udara laut..hehehe lama ni kite tak mengedik bersama-sama..

piece : kathyjem

10 comments:

mama tisya said...

mmg best kalo dpt p holiday mcm dlm gmbr tu...rs tknk blk kn...hehe..kita pn lama tk p holiday..ankdara manjang dk tnye bila nk tdo otel & mandi swimmingpool...tp nextweek ada rezeki bw ankdara tu tp mamanye kena kj..okla soh hubby jg kn..

kathy jem said...

mama tisya : tu la awal tahun ni bnyk keje nak kena buatkan..nanti bawak la anak dara awak bercuti, sian dia asyik tanya mama dia jer bile nak bwk ngi holiday..hehehe

mr boroboro said...

seronoknya..kalau dapat pergi betul2 lagi best,,tp gmbr tu kt mana sbnrnya?
obersea ehhh

Chekgu Azrine said...

Wahh...rin pun dh lama xholiday..huhu

Zaza Abdul Latif said...

bestnya.. sambil berlari2 laki tarik pario dengan bini kat tepi pantai.. auuwww manyak syiokkk hehehe

Fairuz Iranie said...

Kak Kathy, nanti try google Alunan Boutique Resort, Perhentian. Tu pun cantik terukkk..

mirza said...

mmg nikmat dapapt bercuti cam dlm pic nie...trus tanak blk umah..hahaha...

norsalihah shaleh said...

wah... kalau dpt pegi holiday tmpat mcm tu memg xkomplen apa dah ler..hehehe

zinziemeewah

Wizana Arbain said...

Khaty pics tu kat maldivea ea? Lawa giler!

ComelComot said...

tengok gambar pun dah cukup mendamaikan..