Klik Yer!! Mekasih...

Wednesday, March 18, 2015

Karaoke dengan Mommy to be!

Al-kisahnya si Nirul yang plan nak karaoke before Hanis beranak..nak belanja kiteorang semua karaoke dekat Wangsa Walk..Karok dekat KTV macam bosan, lagu semua lagu2 lama..alih2 si Nirul ni tak dapat datang pulak sebab tunggu supplier nak pasang props dari pukul 6 petang sampai pukul 9 malam baru sampai ofis SYABAS..

Frust jugak la Nirul tak dapat datang..dah la besok tu ada event, nak tak nak dia kena tunggu kat ofis sampai props tu siap pasang..kalau tau Nirul sibuk kite postpone next week jer Nirul..tu la tak tau pulak supplier tu lambat datang kan..hari tu karaoke dekat Curve pon sama si Nirul last minit tak dapat join, ni pon tak dapat join jugak..huhuhu..2 kali dah karaoke tanpa tuan yang belanja ni..Nak buat macam mane yer Nirul kerja punya pasal..

Bersama Hanis..kandungan dah masuk 38 minggu..kejapkan..so sebelum dia beranak mari la kita mendengar suara Hanis yang merdu itu.. Hanis ni banyak kali aku suruh dia masuk pertandingan menyanyi tapi dia kata suara dia tak sedap..Ello nok, suara ko tu sedap giler kot kalah Alyah tau..eh..hahahaha

Kiteorang ambik bilik untuk 7 orang, sekali dengan pakej makan..Air free satu jug..

Feeling Ziana Zain jap..hahaha

Tengok perut Hanis dah tau baby apa kan..Bulat macam bola homeiiii! Aktif baby Hanis ni asyik bergerak jer dalam perut tu..tengah menyanyi tiba2 Hanis berhenti..Napa nok? Baby bergerak..hehehee

Sebelum karok makan dulu..dorang tengah menyanyi aku sibuk la makan..lapar tahap cipan kot sebab tengahari tu tak makan..kebuluq betul masa ni..Nugget tu abis aku bedal sorang.. hahaha

Si Amirul bagi la lagu apa semua dia boleh nyanyi..tu belum tunggu Herman sampai lagi..mamat tu lagi dasyat suara dia..Siti Nurhaliza pon boleh dia bawak..

Bersama Qila..adik praktikal kita sorang ni..kemain melatah dia..tau dia melatah masa karaoke la..Si Amirul menyanyi pastu menjerit..Si Qila dengar Amirul menjerit dia pon sekali menjerit..OOOOoooo kauuuuuu! Laaa melatah rupenya budak ni..hahaha Comel jer..

Dah kenapa nak suruh aku nyanyi lagu Shila Amzah?? motifffff... *suara nyaring

Mula2 nak menyanyi mesti aku malu2 kucing.. pegang microfon mesti gigil2..hahaha memang macam tu la aku setiap kali karok dengan kawan2..sebab dorang semua suara sedap2 aku suara macam mak hayam je bila menyanyi..burok sangat suara tu..segan ahkak..

A video posted by kathy jem (@kathyjem) on



Enjoy gile karaoke masa ni..Dalam gambar jer nampak menyanyi ala2 sopan duduk gitew..hakikatnya tu dia gelek "Sakitnya ku disini didalam hatiku"

Herman dah sampai..Herman berbaju kelabu tu..x staff CCPA..hehehe last minit ajak dia..nasib dia free..

Kan best Nirul ada sekali..

 Nasreeq, Herman, Aishah, Hanis, Tuan Belog dan Amirul..

Terima kasih Nirul belanja kami walaupon Nirul tak dapat join bersama kami, kami tetap merasa Nirul ada bersama kami..ewahhh! *ayat minta belanja karok lagi..hakhakhak..tak kira pas ni Nirul wajib ada okey!

piece : kathyjem

8 comments:

syira yaya said...

Sedap je tengok makanan tu..hihi :)

FadMN said...

Sempoi la u olls.kwn2 semua sekepala.eh suruh la hanis tu masuk nyanyi konfirm menang.

Didi Kar said...

Yay saya peminat suara hanis! Suka sgt kalau kathy up video dia nyanyi...follow ig dia tp dia mcm x pernah up video diri sendiri menyanyi hehehehe. semoga hanis selamat bersalin ya..kem salam dia. Peminat dari johor ni hehehe

kathy jem said...

syira yaya : memang sedap walaupon simple macam tu..hehehe ditambah pula dgn perut lapar..

kathy jem said...

FadMN : tula bnyk kali dah kathy suruh masuk pertandingan menyanyi sblm dia pregnant..dia tak mau..hehe

kathy jem said...

Didi Kar : hahaha..baikk..nanti kathy smpikan salam dekat dia..

Shuriana Khamisan said...

lama tak karaoke.. huhu.. bila baca entry ni dptlah ilangkan skejap rase rindu nak karok :p

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam kathy,
kalo iols la kan3
koje melanyak jer la
nyanyi jangan harap he3