Klik Yer!! Mekasih...

Friday, March 20, 2015

Wood & Steel, Shah Alam

Hallo..macam biasa kafe baru harus la kami mengtrynye..amboi ayat mengtry..suka2 guna bahasa macam tu..hohoho..Siapa lagi kalau bukan Ayu, kaki mengtry minah ni..pantang ada kafe baru laju jer ajak aku kan..dan aku pulak bukannya boleh dengar makanan2 sedap..mula nak menyihatkan badan..nasib i pon kaki menerai jugak..jadi moh la kita try beramai-ramai dan jugak menambahkan lemak dibadan..hahaha

Balik kerja singgah terus singgah kat sini..muka pon nampak sememeh..

Geng menternak lemak manusia..

Nama kafe ni Wood & Steel, Shah Alam..waktu kiteorang datang kafe ni baru opening 2 hari, jadi nampak kelam kabut sikit masa nak hantar oder..menu pon banyak yang tak ada lagi..tapi syok tengok gabungan konsep kafe ni..gabungan industri dan tradisional..

Masa kitaorang sampai ramai sangat orang jadi sementara nak tunggu meja & kerusi kosong lepak dekat kerusi kayu atas ni dulu..sekejap boleh la dok kerusi kayu tu, lama2 sakit bontot wooo dengan nak makan terbongkok2..tapi suka la tengok meja kayu tu unik..

Nombor oder pun unik jugak..

Semua ambik minuman berasakan susu aku sorang jer Passionfruit..hehehe..harga dalam rm10..

Mana makan ni??? lambat sangat menunggu abang oiii..ok dimaafkan baru 2 hari beroperasi..

Konon nak diet ambil la roti..puii diet la sangat dengan berminyak macam tu..podahhh..yang aku oder ni Chili Beef (RM11).. Sedap jugak rasa spicy sikit2..

Affan oder shrimp burger..masa tengah oder Affan suruh aku kongsi dengan dia..aku cakap tak nak..Awak tu kan hantu burger mana boleh kongsi dengan saya..kang keluar gigi taring tu!

Ayu ngan Aseng jugak romantika..makan kongsi suap2..hehehe

Abis makan terus cabut balik..ngantuk nak tidur..amboii buruk perangai lepas makan nak tidur.. macam mana lemak tak membiak dengan sihat kat badan tu.. =P

Wood & Steel..

No. 12,
Jalan U3/5,
Shah Alam,
40150 Selangor..

piece : kathyjem

7 comments:

Zaza Abdul Latif said...

manarik tempat ni.. boleh lah try..
tapi tak nak pergi dlm masa terdekat.. tunggu service dia ok sket baru pergi.. hehe

FadMN said...

haritu dah lalu tp xsinggah.pernah makan wood & steel kota damansara tapi xtau la owner yg sama ke tak.

Macikz konah Ias nur hidayahI said...

apakah rasa burger udang..wondering baahahahha

mama tisya said...

affan ngan burger tkleh dipisahkan hehe..nombor order tu unik..siap bg kayu gtu ye

zeera lily said...

dkt shah alam je ke.. ooo..
nk try ni.. mcm best

blogwalking invitation to blog zeera :
http://belogzeera.blogspot.com/

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam kathy,
nombor order tu ghasernya kalo deme lambat kita baling pala deme leh jadik kes polis kan3 he3

piejah said...

FadMN : owner yang same.. cuma branch baru.. :)