Klik Yer!! Mekasih...

Monday, March 16, 2015

Macam mana nak bagi mata nampak lebih besar, cantik, sempurna dan seksi?

Nah! ni la cara paling senang dan mudah untuk bagi mata nampak lebih besar, cantik, sempurna dan seksi..

Ada 8 langkah..

Untuk memberi kesan mata lebih lebar dan besar pakai eye shadow shimmerry pada kelopak mata..Warna2 glitter akan memberi kesan mata lebih besar dan lebih glamour..gitew..

Ok tu jer tips paling senang untuk korang aku nak kongsikan..Selamat Mencuba!

piece : kathyjem

12 comments:

mr boroboro said...

bgus jgk info ni..tp mata kitew sepet, susah nk pakai eyeliner cmtu..hehe

Mizz ErMa said...

tips untuk kecikkan mata pulak macam mana kak? sbb mata sy nie bundar sikit hihi

♥ QaseH ♥ said...

jenama ape akk pkai pencil tu

FadMN said...

i tak pandai nak lukis bhgn bawah tu.end up macam scary jer..pastu asik smudge.huwaaa..awak guna jenama apa eh.hari ni baru nak belajar lukis kening.bahahahahhaa

Ain Rahman said...

good tip. thank u kak kathy =)

YB Shehan said...

nak tahu brand liner plssss

ComelComot said...

cantik... like.. tq share tips

kehidupan sihat said...

:)

kathy jem said...

YB Shehan & ♥ QaseH ♥ : kathy pakai jenama NYX (crayon eyeliner khol kajal noir) kod BEL04

Jen Jen Areff said...

oohh.. thanks kathy for sharing tips

Nooriah Abdullah said...

dah cantik khaty muka polos pun dah lawa, apa lagi kalau ditambah itu ini hehe

Macikz konah Ias nur hidayahI said...

nice!