Klik Yer!! Mekasih...

Sunday, December 20, 2015

Masih Tercari-Cari Mana Yang Sesuai?

Sebenarnya muka aku ni takde la masalah sangat..Masalah time makeup tu jer..Memang trerang-terang nampak sangat tak cantik sebab muka akan jadi bertompok-tompok dan liang pori nampak sangat besornya..kena touchup lehih sikit foundation baru tutup liang pori tu..Wanita dengan makeup kan memang macam tu kamceng giler memang tak boleh berpisah..buat la apa memang tak boleh berpisah..

Ni nak kenalkan kat korang produk Olay Total Effects..kalau korang belek2 tepi kotak dia mesti malas baca kan..haaa dah agak..hahaha..nah aku bagi details tentang kebaikan Olay Total Effects ni..harus la korang kena baca sebab banyak kebaikan tentang Olay Total Effects ni..semua pon tahu keberkesanan produk Olay Total Effects ni kan..

Olay Total Effects dicipta untuk melawan 7 tanda penuaan kulit sekaligus dalam satu botol jer..Rahsia disebalik Olay Total Effects ni adalah bahan dia seperti VitaNiacin, sekumpulan bahan-bahan anti penuaan yang kuat..Dalam Olay Total Effects day cream ni ada Niacinamide, antioksidan (Vitamin E dan C) dan panthenol (berfungsi sebagai pelembap kulit)..

Lagipon takyah nak beli 4,5 cream untuk tepek kat muka tu cukup dengan 1 botol cream Olay Total Effects ni sebab ada 7 manfaat yang ada dalam cream ni antaranya meminimunkan kemunculan garis-garis halus dan kedutan, melembapkan & mengatasi masalah kulit kering, mengimbangi warna kulit disamping mengurangkan tanda penuaan, melincinkan tekstur kulit melalui pengelupasan yang lembut, mengecilkan liang-liang roma, melindungi permukaan kulit wajah dengan anti oksida serta menganjalkan kulit wajah..

Bestkan dengar macam2 kebaikan yang ada dalam 1 botol ni.

Senang je nak guna..picit sikit kat hujung jari..

Bangun awal pagi sebelum pergi kerja tepek dulu Olay Total Effects Day Cream..

Dah lagi satu Anti-Aging + Fairness Cream ..


Harus diletakkan Anti-Aging + Fairness Cream dikulit muka..picit saja..

Pakai Anti-Aging + Fairness Cream ni tak perlu pakai foundation tebal nak samakan colour tone kulit..aku dot dot kan kat belah pipi, dagu, dahi dan hidung..oh leher pon jangan lupa sapu okey..yerla takkan muka je nak gebus cantik kat leher pon kena gebus jugak..hehehe Senang cite sapuan tu kena la sapu dari dalam ke bahagian luar, bukan luar ke bahagian dalam..paham ke tidok..haha mesti faham kan..sebab apa sebab cara sapuan tu pon penting, mempengaruhi proses penyerapan krim ke kulit muka ya adik-adik..kalau leher pulak sapu dari bahagian bawah leher dan ke atas..cara macam ni dapat mengelak kekenduran kulit di bahagian leher..gitchewww..

Selepas pakai this skin products..of coz aku lebih yakin dengan kulit muka ku..Sebab yang kering2 tompok2 kat muka, kulit kasar dan sebagainya sudah tidak kelihatan..Kulit nampak soft, tone colour pon dah sekata..So kepada sesiapa yang masih tercari-cari produk apa yang sesuai moh le try Olay Total Effects ni!

Boleh dapatkan Olay Total Effects ni kat supermarkets & farmasi Watson atau Guardian berdekatan sebab sekarang tengah ada promosi sampai bulan Disember..cepat pi beli sebelum promosi abis..

Korang boleh klik www.everydayme.com untuk dapat info tentang produk Olay Total Effects ni lebih lanjut..

piece : kathyjem

4 comments:

Chekgu Azrine said...

Dulu mmg pkai produk ni..tapi xmuhasabah kot...inshaAllah ingat nk beli yg botol anti aging tu..

Innanie Ariffin said...

my kakak use this both and she love it so much! :)

Yana Libra said...

pernah try day cream dulu lah..lama sangat dah

Encik iye je said...

Laaa aq mati2 ingat laman sosial baru untuk cari awek hahahaha baguih nah iklan muka macam tu huhu