Klik Yer!! Mekasih...

Friday, March 11, 2016

Kakak Ku Selamat Melahirkan Baby Girl!

Alhamdulillah semalan kakak ku selamat melahirkan baby girl pada pukul 9.01 pagi secara pembedahan..Alhamdulillah semua berjalan dengan lancar..Semalam lepas hantar Raiisah school terus gerak ke Prince Court..

Kiteorang sampai dalam kol 10 lebih macam tu..masa sampai tu akak aku baru selesai pembedahan..anak ke tiga ni pembedahan jugak sebab abang2 dia semua bersalin ceaser tapi doktor bagi tau akak aku boleh lagi beranak dua orang tapi kena jarak 3 tahun..ikut orang ada setengah tu beranak ceaser boleh beranak sampai 4 orang jer..

Hi sayang mummy..Keluar jugak awak ke dunia sebenarnya yer..dalam perut asyik berpusing-pusing tak sabar keluar ye..akak aku cakap beranak yang ke tiga ni lain dari abang2 dia..nombor 3 ni aktif sangat2 dalam perut..hehehe terbalik pulak yang abang2 dok baik dalam perut yang gegirl aktif dah macam boiboi..hehehe..takper janji awak sihat yer, cukup sifat.. =)

Dah tengok baby berborak dengan kakak aku jap sambung sambung..dekat 11 baru makan..menyanyi2 dah perut aku masa ni..hahaha Pregnant ni kan cepat nau laparnya takleh lambat sikit mula berkencorong..best pulak view bilik akak aku duduk ni..malam2 view mesti cantik giler pemandagan KLCC..

 Suka anak2 buah dapat adik perempuan..masa tau ibu dorang mengandung selalu berdoa supaya dapat adik perempuan macam Raiisah sebab tu dorang sayang sangat dengan Raiisah..kalu jumpa Raiisah sampai tak nak bagi Raiisah bagi balik..

 Alololo bam bam sangat awak ni..lahir2 berat 3.36 kg..

Masa nak bagi menyusu baru nampak dia bukak mata kalau tutup jer..

 Bukak tak sampai 5 saat tutup balik..hehehe

Suka nau abng pi ngan abang darwish dapat adik girl yer..

Anak buah yang ke tiga..Alhamdulillah dapat anak buah perempuan..ni nak panggil apa ni?? nama abang ipar aku tak decide lagi..

 Amboii dah pandai jelir lidah kat nenek ye..hahaha

 Eh senyum pulak dia..

Sajer buka gambar2 Raiisah masa baby rasa macam sama pulak..suka la Raiisah ada geng lepas ni nak main masak2..hehe

 Alhamdulillah kakak aku semuanya dalam keadaaan selamat..

Ok sayang mummy nanti mummy datang melawat awak lagi yer sayang..mmuah sikit...!!!

piece : kathyjem

5 comments:

Cik Tie said...

Alhamdulillah...tahniah ya :)

PeRdU cINta said...

Alhamdulillah syukur...tahniah dapat anak buah baru...yeyyyy...Raiisah dah dapat sepupu baru...nanti next year dapat pulak adik baru..yahoo..selamat datang ke alam dunia si comel..

Mila Hilas said...

eee geramnya tgk bb baru lahir...comel sungguh

IQ = Iez Qis said...

Alhamdulillah....comelnya baby! geram tengok...yela, kalau anak2 buah lelaki...mmg dia nak perempuan plak...heee

miss eimanhikmah said...

Sebijik sejibun cm raiisah masa kecik..hehehe