Klik Yer!! Mekasih...

Friday, August 12, 2016

Bertabahlah Kathy Yer..

Hari ni tak tau la pasai apa sakit betul kepala ni ha..dari pagi tadi sakit belah kanan lepas lunch sakit belah kiri pulak..banyak sangat fikir kot..pagi tadi ada meeting department..masa dalam meeting tadi rasa macam nak mintak excuse kat bos, "Bos saya nak tido jap boleh sakit sangat kepala ni"..hahaha tapi tak beranai la nak cakap macam tu..giler kalau berani..dah la meeting benda penting pagi tadi..lagi la bertambah pening..

Serius dalam meeting tadi kepala ni dok tahan berdenyut-denyut jer, dia punya sakit rasa macam nak hentak2 kepala ni kat dinding..


Dua tiga hari ni tidur pon tak lena jer..badan alih sikit je, ya ampunn dia punye kram sakit kat pinggang Allah je yang tahu..dah boleh start rasa kat bahagian celah peha, pinggul, pinggang semua tu makin mengembang..baby pon aktif semaciam..kol 3 pagi dia menendang, kol 4 pagi dia berpusing, kol 5 pagi dia bangun suruh kita shi shi..ko rasa lena tak aku tido..hahaha tengok mata pon dah macam ibu panda..tu belum Raiisah bangun nak air sejuk nak garu badan dia.. T_T bertabah la Kathy yer..

piece : kathyjem

6 comments:

mirza said...

tabah yer dear,,,,kne kuat tuk bby. no stress2, nnt effect kat bby..think positive taw ^___^

kathy jem said...

mirza : huhu tq dear memahami.. =)

husna zahidi said...

huhuhu penatnya dengar.. bertabah ye kak..:)

Nooriah Abdullah said...

kesian khaty
sabar ye rupa nya ada baby ke
sama lah dengan anak kaknoor skrg sdg menunggu hari utk bersalin..

mamahusna said...

be strong

mamahusna said...

be strong ya.